Bedrijvengids

SenS Online Solutions

Full service online marketingbureau & Google Premium Partner 


Sens Online Solutions biedt als full service online marketingbureau hands on, doelgerichte lange- én kortetermijnoplossingen voor de online omgeving van je onderneming. Wij opereren op zowel nationaal als internationaal niveau en beschikken over een bevlogen team van online marketing professionals. Wij leveren effectieve full service online oplossingen op het gebied van o.a. conversiegerichte online marketing campagnes, content oplossingen, SEO/SEA en webdesign. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat we onze klanten beter vindbaar of zichtbaar gaan maken, waarbij we gezamenlijk de doelen in kaart brengen en halen. 

Een oplossing voor elke uitdaging
Vanuit onze flexibele en resultaatgerichte passie voor online marketing zijn we erop gebrand om iedere uitdaging aan te gaan. Of dat nu gaat om het bouwen van een compleet nieuwe website, een nauwkeurige SEO-analyse, een conversiegerichte SEA campagne of een sterk social media profiel, ons team van professionals kijkt met een transparant en proactief oog naar wat er beter kan voor bedrijven. Deze succesvolle formule bestaat uit een combinatie van dedicated specialisten die zich maximaal inzetten om de besproken doelen te behalen. En dit doen we voor zeer uiteenlopende bedrijven. Van startups en lokale ZZP'ers, tot aan multinationals en grote Europese E-commerce trajecten.

Samen met onze klant stellen we de ideale online mix samen van passende marketingmethoden die garant staan voor succesverhalen op het gebied van online groei, merkversterking en overige doelenrealisaties. 

Vrijblijvende analyse ontvangen?
Alles draait voor ons om data en het optimaliseren van zaken waaraan gewerkt moet worden. Om die reden starten we elk traject met een nulmeting en een complete SEO en Site Analyse. Hierin behandelen we de technische aspecten, hoe er nu gerankt wordt en brengen wij de kansen in kaart.

Als relatie via Almere DEZE WEEK bieden wij vrijblijvend een complete SEO of website analyse aan t.w.v.€ 425,-.

Hiermee heb je als organisatie een uitgebreid inzicht in je site, de posities en wat er momenteel goed of fout gaat. Vanuit dit plan, kunnen we vervolgens eventueel gaan zitten om kansen en doelen te bespreken. Maar je kunt dit plan ook gebruiken om naar je website bouwer te sturen, zodat deze partij in ieder geval al de belangrijkste zaken op kan pakken.

Een vrijblijvende analyse of advies ontvangen?
Neem vandaag nog contact met ons op. Bereik ons telefonisch op 036 303 0061 of stuur een mail naar info@sensmarketing.nl.
 

 

 

Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

SenS Online Solutions

Transistorstraat 104

1322CH Almere-Stad

Tel 036- 3030061

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 19.00 uur
08.30 - 19.00 uur
08.30 - 19.00 uur
08.30 - 19.00 uur
08.30 - 19.00 uur
gesloten
gesloten