Opening nieuw kantoor en dansstudio met Siërra Yard helemaal rechts in het groen
Opening nieuw kantoor en dansstudio met Siërra Yard helemaal rechts in het groen

Samen Sterker: Randy, Suzanne en Siërra openen nieuw kantoor en dansstudio in Almere Poort.

Partnernieuws

Randy en Suzanne, de drijvende krachten achter Static Entertainment, vierden op 26 januari samen met nieuwe partner Siërra Yard, eigenaresse van Dance Yard Studio, een belangrijke mijlpaal. Samen openden zij een nieuw kantoor met dansstudio in Almere Poort. Burgemeester Hein van der Loo heeft de locatie officieel geopend. Siërra Yard zullen velen herkennen van haar deelname aan het tv-programma ‘Project Dans’ waarin zij de finale behaalde. 

Deze gebeurtenis markeert niet alleen de opening van een fysieke locatie, maar ook de verwezenlijking van een langgekoesterde droom. “We wilden al geruime tijd een eigen plek waar ons kantoor en de dansstudio samen zouden komen,” vertelt Randy. “Dit stelt ons in staat om overdag de studio te benutten voor repetities en trainingen, terwijl Dance Yard Studio voornamelijk in de avonduren actief zal zijn.”

Nieuw hoofdstuk

Met de opening van dit nieuwe kantoor en de dansstudio begint een nieuw hoofdstuk voor Static Entertainment en Dance Yard Studio. Beide teams kijken uit naar de mogelijkheden die deze samenwerking biedt en zijn vastbesloten om een bruisend centrum te creëren voor dans, community en creativiteit in Almere.

Meer informatie

Voor meer informatie over Dance Yard Studio kunt u een bezoek brengen aan www.danceyardstudio.nl