Bertram van Langen, John Bes, Somaria de Boer, Robin Sack en Danny Scheffmann (Foto: aangeleverd)
Bertram van Langen, John Bes, Somaria de Boer, Robin Sack en Danny Scheffmann (Foto: aangeleverd) Ron Baltus

2024 start goed met verlenging Ruitenheer als naamgever Football Academy

Partnernieuws

Het nieuwe jaar begint goed voor de Almere City Football Academy. Na in 2023 opnieuw veel successen te hebben geboekt met diverse jeugdelftallen, waaronder de promotie van de O21 naar de BetNation Divisie (2e divisie), is de sponsoring van Ruitenheer opnieuw verlengd. Ook komend seizoen zijn de wedstrijdtenues van de jeugdteams weer voorzien van een Ruitenheer-logo op een locatie die Ruitenheer ademt.

Daarmee gaat de naamgevend partner het vierde seizoen in als hoofdsponsor van de Football Academy. Ruitenheer is één van de grotere 24-uurs service- en onderhoudsbedrijven van Nederland en heeft ruim 45 jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches. Van overheid tot gezondheidszorg, van industrie tot dienstverlening. Alle diensten worden onder één dak aangeboden. Het doel van Ruitenheer is om hoge kwaliteit onderhoud en facilitaire diensten uit te voeren en om klanten te voorzien van een werkomgeving die kwaliteit, warmte en vriendelijkheid uitstraalt.

Hoofd Jeugdopleidingen Robin Sack: ,,De Ruitenheer Football Academy blijft zich op een mooie manier ontwikkelen. Hierbij is het van groot belang dat door middel van sponsoring de continuïteit gewaarborgd blijft. Die continuïteit vinden we al jaren bij Ruitenheer. Zij zijn het cement tussen onze stenen.”

Algemeen directeur Rene ter Borgh was met Ruitenheer aan het begin van de eeuw één van de meest prominente voorvechters voor betaald voetbal in Almere. De Academy past exact bij de visie van Ruitenheer.

Danny Scheffmann, director Sales binnen Ruitenheer: “Het nieuwe directieteam van Ruitenheer, dat inclusief mijzelf bestaat uit professionals zoals Bertram de Langen (Operationeel Directeur) en Somaria de Boer (Commercieel Manager), gelooft heilig dat de jeugd de toekomst heeft. Ruitenheer investeert hier al jaren sterk in, geheel in lijn met het levensproject van onze algemeen directeur René ter Borgh. Wij zijn trots ook in 2024 aan de zijlijn te staan van -en de naam te verlenen aan- de Football Academy van Almere City FC.”