Afbeelding

BVL & Co maakt met The Audit Company belangrijke stap voor klanten dankzij komst van AFM-vergunning

Partnerbijdrage

Recentelijk hebben het accountantskantoor BVL & Co en The Audit Company (een kantoor met een AFM-vergunning) de krachten gebundeld. Beide kantoren zijn complementair aan elkaar en werkten al een aantal jaar prettig samen. Met de AFM-vergunning kan ook BVL & Co haar huidige- en nieuwe klanten nog beter bedienen.

Daar The Audit Company gespecialiseerd is in het uitvoeren van wettelijke controles, zijn zij een belangrijke toevoeging op BVL & Co, een gevestigde naam in Almere met een bloeiende samenstel- en adviespraktijk. Dit is voor BVL & Co een bijzonder mooie stap, nu wij ook vanuit ons kantoor wettelijke controles kunnen aanbieden. 

“Accountantscontrole is voor middelgrote- en grote organisaties wettelijk verplicht. Deze middelgrote en grote organisaties kunnen vanaf nu dus ook bij ons terecht”, aldus Bouma, oprichter van het bedrijf. “Wij denken dat veel controleplichtige ondernemers in Almere behoefte hebben aan een accountant die dicht bij hun business staat, zowel letterlijk, maar ook met onze persoonlijke aanpak ook figuurlijk.”

Oprichters reageren trots

“Wij zijn oprecht trots nu ook wettelijke accountantscontroles te kunnen aanbieden. Hiermee kunnen we niet alleen de middelgrote- en grote ondernemingen uit de regio ontzorgen, maar zijn zo ook een stuk aantrekkelijker voor jong talent en ervaren krachten met deze nieuwe controlepraktijk”, verklaren oprichters Bouma en Van Loon. “Wij denken dat er zich genoeg mensen in de regio bevinden die in de accountancy werkzaam zijn en graag dicht(er) bij huis werken. Zeker als dit op een kantoor als de onze kan, waar een prettige sfeer heerst en samenwerking en collegialiteit hoog in het vaandel staan.”