Afbeelding

Een bedrijfspand kopen in Almere: schakel een professional in

Partnerbijdrage

Almere is een bruisende stad, met een continue doorstroom van nieuwe bedrijven die met een rap tempo uit de grond schieten. De centraal gelegen stad in Flevoland trekt businessleden vanuit andere steden en delen uit het land aan, waardoor startende bedrijven in Almere de kans krijgen om snel te groeien. Aangezien er veel jongeren naar Almere trekken, loopt de stad over van talenten die maar al te graag aan het werk willen. Nieuwe bedrijfseigenaren of eigenaren die op zoek zijn naar een groter pand voor hun groeiende team, kunnen veel baat hebben bij een bedrijfspand kopen in Almere. Hoe pakt men dit het beste aan? Door professionele hulp in te schakelen.

Kundig advies van een bedrijfsmakelaar

Bedrijfsmakelaars zijn professionals op het gebied van het kopen en verkopen van bedrijfspanden. Bedrijfseigenaren doen er verstandig aan hun wensen en ambities te delen met deze specialisten voor zij overgaan tot koop of verkoop van een pand. Het overstappen naar een ander pand kan namelijk veel voeten in de aarde hebben en brengt in sommige gevallen wat risico’s met zich mee. Zo moet er rekening gehouden worden met de huidige markt en vraag-en-aanbod. Bedrijfsmakelaars zijn uitstekend op de hoogte van de markt en weten de beste momenten uit te kiezen om een bedrijfspand te kopen of verkopen. Kundig advies van een specialist is cruciaal tijdens dit proces.

Voordelen van een bedrijfspand in Almere kopen

Een bedrijfspand kopen in Almere heeft vele voordelen, waaronder het feit dat de stad centraal gelegen is en over veel jonge talenten beschikt. Dit betekent dat het arbeidspotentieel in de stad zeer groot is. Daarnaast blijkt dat de grond in Almere relatief goedkoop is vergeleken met andere, grote nabijgelegen steden, waaronder Amsterdam of Utrecht. Vanuit deze andere steden is Almere goed bereikbaar. Ook vanaf vliegveld Schiphol en hoofdstad Amsterdam kan men binnen 30 minuten in Almere zijn. Met ruim 30 bedrijventerreinen vormt deze stad dus de perfecte plek om als (startend) bedrijf te vestigen en te groeien.

Maak een goed doordachte keuze

Het kopen van een bedrijfspand met behulp van een bedrijfsmakelaar, begint met een intakegesprek. Tijdens deze intake wordt besproken welke wensen en eisen men heeft met betrekking tot een bedrijfspand. Ook over het budget worden afspraken gemaakt. De oppervlakte, ligging en het energieverbruik van het pand zijn andere aspecten waar duidelijkheid in wordt gebracht. Vervolgens gaat de bedrijfsmakelaar op zoek naar beschikbare bedrijfspanden die aansluiten bij deze eisen en aandachtspunten.

Bedrijfspand verkopen? Ook hier kan een bedrijfsmakelaar bij ondersteunen

Bedrijfseigenaren die ervoor kiezen om over te stappen naar een ander bedrijfspand, door groei van het bedrijf of veranderende ambities, is het ook noodzakelijk om het oude bedrijfspand te verkopen. Er zijn veel aspecten die komen kijken bij de verkoop, waar bedrijfsmakelaars ook mee kunnen helpen. Zo kunnen zij een goede verkoopprijs opstellen en het pand optimaal online adverteren.