Afbeelding

De HR Shop: het HR-expertise platform voor alle MKB-bedrijven in de regio

Partnerbijdrage

Jij hebt een personeelsvraag, wij hebben het antwoord. Wij helpen iedereen die iets wil weten of wil regelen voor zijn of haar mensen. Of het nu gaat om contracten opstellen, een subsidievraag, een fusie, personeelsverzekering, interim HR, verzuimbegeleiding of een bonussysteem. Of je nu net begint met de eerste werknemer of dat je nu al veel of weinig werknemers in dienst hebt. Wij kunnen je altijd helpen! Voor elke vraag werken wij mee aan de oplossing.

Met de HR Shop hebben we alles bij elkaar gebracht wat je nodig hebt. Je kunt ons je vraag stellen op de manier die jij prettig vindt; bellen, mailen of een app-bericht. We nemen de vraag met je door en maken, als je dat wenst, een afspraak. Als je vraag duidelijk is, stellen we je voor aan een van onze specialisten. Met deze specialist ga je verder over de aanpak en de kosten.

Wij houden tijdens dit proces altijd contact met je. Wij willen namelijk graag weten of je goed geholpen bent. Of misschien dat er nog vragen zijn en kunnen wij je nog verder helpen bij de opbouw van jouw personeelsondersteuning. Of zijn wij de HR-partner waar jij allang naar op zoek was?

Het platform met partners waar de ondernemer meteen op kan vertrouwen en bouwen. Wij, BVL&Co accountants en adviseurs, HRMeesters en Daadkracht Arbo, hebben de handen ineengeslagen. Wij brengen onze kennis en expertise samen in de HR Shop: alles voor jou en je personeel onder een dak! Geen vraag is onmogelijk. Wij helpen je totdat jouw vraagstuk is opgelost!

https://dehrshop.com/