Gerrit Jan Gorter, burgemeester van Zeewolde. (Foto: Van de Vliert Photography)
Gerrit Jan Gorter, burgemeester van Zeewolde. (Foto: Van de Vliert Photography)

Flevopenningen Ondernemersgala 2024

Algemeen

Het Flevopenningen Ondernemersgala 2024 vindt plaats op vrijdag 7 juni in Zeewolde. Er worden circa 500 gasten verwacht die een gevarieerd programma met een uitstekend diner krijgen voorgeschoteld. 

Sinds 2004 reikt de Stichting Flevopenningen prijzen uit aan Flevolandse ondernemingen die onder meer succesvol, vernieuwend, duurzaam en inclusief zijn en die van economische betekenis zijn voor Flevoland. Er worden prijzen uitgereikt in diverse categorieën tijdens de gala-avond in Zeewolde. Deze gemeente viert dit jaar haar 40-jarig bestaan en daaromheen zijn veel feestelijke activiteiten georganiseerd onder het motto ‘Samen Sterk’. Het Flevopenningen Ondernemersgala maakt onderdeel uit van die feestelijkheden.  

TOPonderneming

De genomineerde bedrijven voor de Flevopenning TOPonderneming 2024 zijn inmiddels bekend. Dit zijn:
- Bakels Senior N.V. uit Zeewolde
- Farm Dairy uit Lelystad
- Ocean Company uit Urk
- Pantropica uit Luttelgeest
- PPP Nederland uit Dronten
- Thermen La Mer uit Almere

Sprekers

Het Flevopenningen Ondernemersgala wordt dit jaar gepresenteerd door Diana Matroos. Diverse sprekers krijgen van haar het woord of worden door haar geïnterviewd: Tom Lansink (voorzitter Stichting Flevopenningen), burgemeester Gerrit Jan Gorter (gastheer namens de gemeente Zeewolde), Commissaris van de Koning Arjen Gerritsen en Ingrid Thijssen (voorzitter VNO-NCW).

Entertainment

Linda & Friends verzorgen de muzikale omlijsting bij de ontvangst van de gasten en tijdens het diner. Victor Mids zorgt voor een ‘Mindfuck’ voor en tijdens het diner en Julia van Bergen zingt het Flevolands volkslied. Na afloop diner zorgt DJ Marc Bakker dat alle aanwezigen lekker uit hun dak kunnen gaan.

Tickets

De tickets voor deze avond zijn verkrijgbaar via https://flevopenningen.nl/kaartverkoop/ 

Een ticket kost tot 1 mei 200 euro en na 1 mei 225 euro per stuk (excl. BTW). Wie een eigen tafel wil bestellen, kan contact opnemen met het Projectbureau. Ga naar flevopenningen.nl voor contactgegevens en voor meer informatie over de meest actuele informatie over het programma en de genomineerden.

Rabobank en Stichting Flevopenningen gaan samenwerken

Rabobank Het Nieuwe Land is een partnership aangegaan met Stichting Flevopenningen. Wilco Bosgoed, coöperatief directeur lokale Rabobank, wil met deze samenwerking de betrokkenheid van Rabobank Het Nieuwe Land met het Flevolandse bedrijfsleven onderstrepen. Het geeft bovendien een extra impuls aan het Flevopenningen gala, dat al vele jaren door veel Flevolandse ondernemers wordt bezocht. In het kader van de samenwerking gaat Rabobank maximaal gebruik maken van de mogelijkheden die de Stichting Flevopenningen als Flevolandse netwerkorganisatie biedt. Het partnership is aangegaan voor een periode van twee jaar (2024 en 2025) met een optie voor een derde termijn van één jaar. Tom Lansink, voorzitter van de Stichting Flevopenningen, is blij met deze samenwerking. “Het laat goed zien dat het Flevopenningen Gala leeft onder het Flevolandse bedrijfsleven.”

Diana Matroos presenteert Flevopenningen Ondernemersgala 2024. (Foto: aangeleverd)
Arjen Gerritsen, Commissaris van de Koning Flevoland. (Foto: Maarten Feenstra)
Linda & Friends. (Foto: aangeleverd)
Victor Mids vermaakt de gasten met zijn 'Mindfucks'.
Ingrid Thijssen, voorzitter VNO-NCW. (Annabel Oosteweeghel)
DJ Marc Bakker sluit de avond af met een feestje. (Foto: aangeleverd)
Tom Lansink, voorzitter Stichting Flevopenningen. (Foto: Flevopenningen)
Julia van Bergen zingt het Flevolands volkslied. (Foto: aangeleverd)
V.l.n.r.: Tom Lansink, voorzitter Stichting Flevopenningen, Wilco Bosgoed, coöperatief directeur Rabobank Het Nieuwe Land en Arnoud Booij, vice-voorzitter Stichting Flevopenningen. (Foto: Fotostudio Wierd)