Artist impression van het Panattoni Park (Foto: aangeleverd)
Artist impression van het Panattoni Park (Foto: aangeleverd)

Bouw distributiecentrum Panattoni binnenkort van start

Algemeen

Logistiek vastgoedontwikkelaar Panattoni Nederland, onderdeel van Panattoni Europe, heeft een kavel aangekocht van circa 3,4 ha op bedrijventerrein Stichtsekant in Almere. Binnenkort start de bouw van dit ‘Panattoni Park’.

De kavel is direct zichtbaar vanaf de A27. Het distributiecentrum van 23.400 m² voldoet aan strenge duurzaamheidseisen en wordt volgens de BREEAM Very Good standaard gebouwd. Zo is het gebouw aardgasvrij en wordt het dak volledig ingezet voor het opwekken van zonne-energie. De oplevering staat gepland voor begin 2024.

Het nieuwe distributiecentrum van ruim 23.400 m² heeft een warehouse van meer dan 19.600 m², een kantoor van ruim 2.100 m² en een mezzanine van bijna 1.600 m². Het warehouse krijgt in totaal 22 laaddocks, 5 overheaddeuren en 251 parkeerplaatsen. 

Panattoni Park

Panattoni Park Almere kan in zijn geheel gehuurd worden en is tevens eenvoudig in te delen in kleinere units vanaf circa 3.700 m² wat het gebouw ook voor meerdere huurders geschikt maakt. JLL en 1530 Real Estate zijn verantwoordelijk voor de verhuur van Panattoni Park Almere.