KVK Innovatie Top 100 (Foto: aangeleverd)
KVK Innovatie Top 100 (Foto: aangeleverd)

KVK maakt Innovatie Top 100 bekend

Algemeen

De KVK stimuleert middels de jaarlijkse Innovatie Top 100 mkb-bedrijven om te groeien en innoveren. Afgelopen dinsdag is de lijst voor de 17e keer gepresenteerd door de KVK. Maar liefst drie Almeerse bedrijven hebben dit jaar de lijst gehaald. De Almeerse ondernemingen die de lijst gehaald hebben zijn: GSF Glasgroep BV, HEMUBO Almere BV en Inuka Coaching.

Elk jaar stelt een deskundige jury een nieuwe ranglijst vast, met daarin elk jaar verrassende nieuwe inzendingen. Een plekje op de lijst van de Innovatie Top 100 is een kwalificatie dat een bedrijf voorop loopt en innovatief bezig is binnen de branche.

De lijst

Klik op deze link voor een volledig overzicht van de Innovatie Top 100.

Over de KVK

KVK heeft als missie om de groei van mkb-bedrijven te stimuleren. Innovatie is daarom één van de belangrijkste pijlers. Die pijler uit zich onder meer in de Innovatie Top 100. KVK hoopt dat de Innovatie Top 100 ondernemers enthousiasmeert om werk te maken van de eigen innovatieplannen. Innoveren hoeft niet altijd ‘rocket-science’ te zijn, innoveren ligt binnen ieders bereik. Voor KVK is het een extra stimulans om innoverende mkb-bedrijven te blijven ondersteunen met praktische informatie.