Samira Salman en Melanie Westdijk, organisatoren van de Event Planning Days (Foto: Erwin Budding Photography)
Samira Salman en Melanie Westdijk, organisatoren van de Event Planning Days (Foto: Erwin Budding Photography)

De Event Planning Days

Algemeen

Coworking space het Event Atelier organiseert op 30 en 31 mei de Event Planning Days, een tweedaags online event voor zakelijke eventplanners. Het event is gratis bij te wonen en is voor bedoeld voor iedereen die zakelijke events organiseert. Deelnemers kunnen vanuit huis meekijken naar talks, expert panels, workshops en inspiratiesessies over event strategie, event design, event management en event marketing. Drie van de in totaal zeventien spreker komen uit Almere. 

Organisatoren van de Event Planning Days Samira Salman en Melanie Westdijk zijn tevens host van het event en nemen alle sessies vanuit de vergaderruimtes in het Event Atelier op. Deze opnames zijn, tegen betaling verkrijgbaar zodat alle deelnemers de sessies later nog eens rustig terug kunnen kijken.

Hoewel het event online plaatsvindt, is er voor enkele ondernemers ook fysiek plek in het Event Atelier. 

Almeerse sprekers

Director Event Management van de Floriade, Debby Toorenaar deelt haar verhaal over de lessen die zij leerde tijdens het organiseren van de Floriade. Andere sprekers uit Almere zijn Linda Graanoogst die vertelt hoe je met een event de pers kunnen bereiken en Randall van Poelvoorde die zijn toekomstvisie deelt en uitleg over de metaverse geeft.

Aanmelden

Aanmelden voor de Event Planning Days kan gratis via de website van het event