De gesprekken vonden plaats in een kas op de Esplanade (Foto: aangeleverd)
De gesprekken vonden plaats in een kas op de Esplanade (Foto: aangeleverd)

Start People werft kandidaten Floriade in kas op Esplanade

Algemeen

Uitzendbureau Start People is partner van de Floriade en vult een groot deel van de vacatures in. Daarom organiseerde het uitzendbureau, met nog precies een maand te gaan voor aanvang van de Floriade, maandag een pop-up sollicitatiemoment in een tijdelijke kas op de Esplanade.

Mensen konden er zonder afspraak in stijl solliciteren op één van de laatste vacatures van Start People bij één van de grootste evenementen van ons land. Diverse kandidaten, van jong tot oud, kwamen langs voor een gesprek in de kas en de kans om een half jaar onderdeel uit te maken van het Floriade team. Van de circa 75 vacatures zijn er nog zo’n 30 te vervullen.

Sollicitatiekas

De sollicitatiekas stond aan de Esplanade in Almere Centrum, bij de aftelklok naar de Floriade die ook door Start People was verzet. Sarah Plaizier, Projectleider Floriade bij Start People is trots. “Het team dat gaat werken bij Floriade vormt een half jaar lang één grote Floriade familie. Samen mogen ze een evenement neerzetten dat maar één keer in de tien jaar plaatsvindt. Dat is een heel bijzonder uitgangspunt en de basis om unieke werkervaring op te doen.
Er zijn nog een paar vacatures te vervullen. Deze zijn te vinden op de website van Start People.