Voor de tweede keer is de Albert Heijn in Haven overvallen. (Foto: HV-Almere)
Voor de tweede keer is de Albert Heijn in Haven overvallen. (Foto: HV-Almere)

Opnieuw overval op Albert Heijn in Haven

Algemeen

Wederom is de Albert Heijn supermarkt aan de Markenlaan in Haven overvallen. De overval gebeurde zaterdagavond, de politie is op zoek naar getuigen.

De overval op de supermarkt vond rond 22:00 uur plaats, meldt de site HV-Almere. Iets na 22.00 uur kwamen twee mannen de winkel aan de Markenlaan binnenlopen. Op dat moment wordt een winkelmedewerker door een van de daders vastgepakt en meegenomen richting een balie. De andere dader loopt direct naar de kassa’s toe. Beide daders hadden een steekwapen vast. Na het plunderen van meerdere kassalades en verkoopwaar bij de balie gaan de daders er rennend vandoor richting de Ambachtsmarkt.

Politieonderzoek
Door diverse politie-eenheden werd direct de zoektocht gestart naar de mogelijke daders. Daarbij werd ook de hulp van een politiehelikopter en hondenbegeleider ingeschakeld. Op dit moment zijn de mogelijke daders echter nog niet gevonden. In het onderzoek worden momenteel beschikbare camerabeelden nagelopen en is met de eerste getuigen gesproken. Een buurtonderzoek wordt nog uitgevoerd.

Signalement
De politie is op zoek naar twee mannen. Beiden waren in het zwart gekleed, droegen gezichtsbedekking en lichtkleurige handschoenen.

Getuigen gezocht
De politie zoekt getuigen. Heeft u de overval gezien? Of zag u de verdachten vluchten? Of beschikt u over camerabeelden of andere informatie die voor de politie van belang kan zijn? Neemt u dan contact met ons op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met 0800-7000.

Het is niet de eerste keer dat de Albert Heijn aan de Markenlaan doelwit is van een overval. Eind januari vond ook al een overval plaats.