De Almeerse Tafelronde heeft wederom een champagne-actie voor het goede doel. (Foto: aangeleverd)
De Almeerse Tafelronde heeft wederom een champagne-actie voor het goede doel. (Foto: aangeleverd)

Tafelronde komt met nieuwe champagne-actie voor goede doel

Algemeen

Wegens het grote succes van de champagne-actie van vorig jaar, heeft de Tafelronde 155 Almere besloten de champagne-actie een vervolg te geven. Deze keer halen zij geld op voor één goed doel: Orange the World.

Met de feestdagen voor de deur is de champagne een uitstekend cadeau in een kerstpakket of voor de gezellige dagen. Zo genieten ondernemers en particulieren extra van de feestdagen en helpen ze daarmee de Almeerse vestiging van Orange the World tegelijkertijd.

Over de Tafelronde

De Tafelronde is een wereldwijde organisatie en is in 57 landen actief. In Nederland kent de Tafelronde diverse afdelingen in verschillende plaatsen van het land. In Almere is de Tafelronde voor het 38e jaar actief. De vereniging bevordert zowel onderlinge vriendschap alsook het uitwisselen van kennis, ervaringen en meningen. De Almeerse serviceclub stimuleert haar leden een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij door het steunen van lokale goede doelen en andere initiatieven in Almere, zonder persoonlijk gewin.

Orange the World

De Verenigde Naties lanceerde in 2014 de jaarlijkse campagne ‘Orange the World.’ Wereldwijd krijgt één op de drie vrouwen met geweld te maken in haar leven. In Nederland krijgt 45% van de vrouwen met geweld te maken, 84% is seksueel geïntimideerd op straat en 40% op het werk. 48% van de meisjes heeft vóór haar achttiende verjaardag een strafbare vorm van fysiek seksueel geweld meegemaakt.

De champagne is te bestellen op: www.runningdinneralmere.nl