Marestein: home of Almere zaken

Algemeen

Almere zaken is een uitgave van Rodi Media Midden Nederland. Sinds 2009 is het kantoor gevestigd aan de Transistorstraat 51a op bedrijventerrein Gooise Kant. Dit pand is een kantorencomplex en draagt de naam ‘Businesspark Marestein’ en is ontwikkeld door Peva Vastgoed.


Het gehele complex was praktisch direct na de oplevering al uitverkocht. “Dat is omdat wij luisteren naar de wensen van onze klanten”, zegt Berno Wup van Peva. “We bouwen altijd met de gedachte dat we er als bedrijf zelf ook graag zouden vertoeven. We bouwen echt voor MKB’ers: niet ingewikkeld, maar functioneel en compleet. Dus inclusief keuken, vaatwasser, koelkast: noem maar op. Ook werken we altijd met milieuvriendelijk klimaatcontrole.”
De bewoners van Businesspark Marestein zijn tevreden over hun werkomgeving. Wup: “Marestein is een mooi voorbeeld. Dat businesspark ontstond doordat wij de wensen van onze klanten clusterden. Er zijn ook allerlei verschillende soorten bedrijven gevestigd. Ook onze nieuwe projecten ontstaan op die manier. Ook kleinere kavels. Wij helpen graag ondernemers om hun droom te ontwikkelen.”
In Businesspark Marestein zijn onder meer gevestigd

IconneCT Almere

IconneCT Almere richt zich op kostenbesparing voor bedrijven op het gebied van VOIP, vaste telefonie, mobiele telefonie en internet. Iconnect Almere vergelijkt objectief en onafhankelijk combinaties van verschillende partners met elkaar. Dat kan tientallen procenten voordeel opleveren.
www.iconnect-almere.nl
Almere DEZE WEEK

Almere DEZE WEEK is een huis aan huis blad dat Almere in beweging brengt. De Almeerder wordt breed geïnformeerd over zaken die Almere, maar vooral ook in de wijk spelen en over het sociale, culturele, sportieve en uitgaansleven in Almere.
www.almeredezeweek.nl
Almere zaken

Almere zaken is hét business magazine dat bedrijven met elkaar in verbinding wil brengen. De krant verschijnt in een oplage van 11.000 exemplaren en wordt op gepersonaliseerd bezorgd via NL Post.
www.almerezaken.nl
Robert Grandes Visuele Communidatie

RobertoGrandes Visuele Communicatie is een dienstverlener in online marketing communicatie. Professionals, die hun kennis, creativiteit en visie omzetten in resultaten.
www.robertograndes.com
Sharp Business Point/Docuplan

DocuPlan Sharp Business Point is de leverancier en adviseur in de regio Flevoland op het gebied van afdruksystemen, documentmanagement en digitaal archiveren. DocuPlan levert totaaloplossingen.
www.docuplan.nl
ICU IT Services

ICU IT Services is gespecialiseerd in ICT infrastructuren. Bij het implementeren van oplossingen blinkt ICU IT Services uit. De drie kernwoorden bedenken, doen en uitdragen zijn de pijlers van de dienstverlening.
www.icu-it.nl

Advocaat voor ondernemers

Advocaat voor Ondernemers is een advocatenkantoor met de focus op dienstverlening aan de ondernemer. De nadruk ligt sterk op de procespraktijk.
www.advocaatvoorondernemers.nl