Afbeelding
AlmereZaken

Ga mee op een botter over het GooimeerDeelnemers gezocht voor achttiende Botterfestival

Algemeen

Dit jaar wordt op 6, 7 en 8 september in de Havenkom voor de achttiende keer het Botterfestival georganiseerd. Bedrijven en organisaties kunnen aan de jaarlijkse botterrace in de Havenkom in Haven deelnemen. De botterrace, waarvoor in totaal zo’n vijftig botters uit de omgeving naar Almere komen, is een mooi moment voor bedrijven om relaties in de watten te leggen.


“De huurder is die dag met twaalf personen helemaal voorzien van een natje en een droogje”, zegt organisator Bert Bonneveld. “De portemonnee kan worden thuisgelaten.”
Bedrijven en relaties van de Stichting tot behoud van de Almeerse Botter AM1 kunnen die dag meevaren op een van de botters die de strijd tegen elkaar opnemen op het Gooimeer. De botters lopen aardig vol, maar geïnteresseerde bedrijven kunnen nog inschrijven voor dit unieke Business Event. Het is een ideale gelegenheid om relaties uit te nodigen. Steun van sponsors maakt het mogelijk dat op zaterdag en zondag de botters tegen gereduceerd tarief met de bezoekers van het Havenfestival varen.
Om 11.30 uur valt het startschot. Na afloop van de race, rond 16.00 uur, is er ruim de gelegenheid om te netwerken. De bijeenkomst eindigt om 18.00 uur.
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Bert Bonneveld via 06-41149039. Meer informatie over de race en alle mogelijkheden kijk op de website www.almeersebotter.nl.