Afbeelding
AlmereZaken

De Haan Advocaten & Notarissen bewijzen dat het anders kan

Algemeen

De Haan Advocaten & Notarissen is al twaalf jaar in Almere actief. In die tijd is het kantoor uitgegroeid tot één van de grootste van de stad. Niet zonder reden, want De Haan biedt aantoonbaar uitmuntende kwaliteit en goede resultaten. De hoogste tijd om de ambitieuze medewerkers voor te stellen.


“In het jaarlijkse onderzoek naar klanttevredenheid van het marktonderzoek Incompany 100 scoren we dit jaar landelijk met een vijfde plaats”, zegt Ron Kuizenga. “Maar succes verplicht. Hier in Almere werken we met twaalf gedreven professionals op verschillende disciplines. We bieden kwaliteit voor een redelijke prijs. Kwaliteit zit natuurlijk in de kennis, maar ook de geboden service is van belang bij het bereiken van een zo goed mogelijk eindproduct. Uit Incompany 100 volgt dat wij het goed doen op de pijlers: Know how, prijs, service en resultaat. Dat is een geweldig compliment.”
De disciplines die in Almere aanwezig zijn maken een breed aanbod aan juridische dienstverlening mogelijk. Het kantoor is bekend bij het MKB en de particulier. “Veel vragen komen vanuit ondernemers”, stelt Kuizenga. “We hebben specialisten die zich specifiek bezighouden met de MKB-markt. Daarbij gaat het om ondernemingsrecht, handelsrecht en natuurlijk arbeidsrecht en huurrecht. De arbeidsrechtadvocaten zijn ook thuis in het onderwijsrecht en ambtenarenrecht. We hebben een hele mooie onderwijspraktijk. Daarnaast hebben we twee curatoren en twee faillissementsecretarissen die zich met faillissementen bezighouden. De sectie Personen- en Familierecht telt ook twee advocaten en we zijn al weer een aantal jaren zeer succesvol op het gebied van Letselschade. We hebben twee advocaten die zich daarmee bezighouden. In Almere zijn niet veel specialisten op dat gebied.”

Landelijk netwerk


Het kantoor van De Haan Advocaten & Notarissen in Almere is één van de in totaal zes kantoren, met in totaal 160 medewerkers, waarvan 80 juristen. Kuizenga: “Kennis staat bij ons centraal. Alle advocaten volgen een postacademische opleiding. Het kantoor is officieel de grootste juridische dienstverlener van de Noordelijke provincies. We zijn actief in alle branches en op alle rechtsgebieden. Er is dus altijd een expert voorhanden. Dat heeft enorme voordelen. We kunnen echt met de klant optrekken. Dat geldt voor de advisering, maar ook voor het voeren van procedures. Uit de onderzoeken naar klanttevredenheid blijkt bovendien dat wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. Onze facturatie en helderheid van factureren wordt hoog gewaardeerd. We zijn er de laatste jaren echt mee bezig geweest en het is prachtig dat onze inspanningen worden beloond.”

Vertrouwen


De Haan Advocaten & Notarissen is in de laatste decennia enorm gegroeid en behoort bij de 25 grootste kantoren van Nederland. Kuizenga: “Dat heeft te maken met vertrouwen. Landelijk, maar zeker ook in Almere. Het kantoor voelt zich na al die jaren inmiddels goed thuis in Almere. Almere is een stad in beweging. Er gebeurt heel erg veel en dat biedt enorme kansen. Met de gerechtelijke herindeling is bovendien ook het Gooi bereikbaar geworden en daarmee zijn de mogelijkheden alleen maar groter geworden. In Almere participeren we in zo’n beetje alle netwerken en natuurlijk volgen we alle ontwikkelingen binnen de stad op de voet. Een advocatenkantoor hoort natuurlijk midden in de samenleving te staan en dat willen we ook graag. Een advocaat is van nature nieuwsgierig. ”
Wat kan men verwachten wanneer voor De Haan Advocaten & Notarissen wordt gekozen? “Volgens onze klanten lossen wij acute problemen snel en vakkundig op. Tegen vooraf besproken en eerlijke prijzen. Een advocaat van De Haan is een gedreven professional, die graag met u meedenkt.”
Hoge score Incompany 100
De Haan Advocaten & Notarissen scoort prima in de diverse ranglijsten van de Incompany 100, het grootste onafhankelijke marktonderzoek onder zakelijke dienstverleners. In het landelijke klassement van de adviessector ‘Advocatuur & Notariaat’, staat het kantoor op een vijfde plaats met prima scores op de aspecten ‘accuratesse’ (7,59), ‘oplossen acute problemen’ (7,65), ‘visie’ (7,47) en ‘toegevoegde waarde’ (7,71).
De Haan Advocaten & Notarissen werkt met 71 advocaten en 10 (kandidaat) notarissen vanuit vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Almere, Assen, Zwolle en Hamburg. Het kantoor is onder meer aangesloten bij HUIS Advocaten en Omnius Advocaten en is ISO-gecertificeerd.