Afbeelding
AlmereZaken

Verkiezing Flevolandse zakenvrouw van het jaar

Algemeen

Tijdens het winterevenement van de Flevolandse Zakenvrouwen is de aftrap gegeven voor de editie 2014 van de verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar. Iedereen mag bijzondere vrouwen nomineren.De verkiezing staat open voor alle Fevolandse zakenvrouwen, ook niet-leden van het netwerk. 

Karin Bouwmeester, de Flevolandse Zakenvrouw 2013 in de categorie mkb-ondernemers en eigenaresse van Organisatieburo in Lelystad blikt tevreden terug op haar benoeming . “Wat ik zo mooi vind aan deze verkiezing is dat het niet gaat om wie de meeste ‘likes’ of vrienden heeft. Je wordt echt beoordeeld op hoe je bedrijf ervoor staat en wat je daarin als ondernemer hebt betekend. De waardering met deze benoeming is daarom extra bijzonder voor mij.“
Ook Wendie Hagendoorn van ‘Schaapje Schaapje’ uit Almere, de Flevolandse Zakenvrouw 2103 in de categorie zzp, heeft baat gehad bij haar uitverkiezing. “De verkiezing tot Flevolandse Zakenvrouw van het jaar is niet iets dat ik van de daken schreeuw, maar waar ik natuurlijk wel trots op ben. Men blijkt toch anders tegen je aan te kijken, en het heeft zeker deuren voor me geopend.” 

Zet een Flevolandse zakenvrouw in de spotlights en nomineer haar!
Flevolandse Zakenvrouwen in de categorieën zzp, mkb of manager kunnen zichzelf aanmelden voor de prijs, of natuurlijk door een ander worden voorgedragen. De verkiezing staat open voor alle Fevolandse zakenvrouwen, ook niet-leden van het netwerk.
Ken of ben jij die bijzondere Flevolandse zakenvrouw? Kijk dan hier voor meer informatie. De feestelijke uitreiking van de onderscheidingen is gepland op 19 juni.