Afbeelding
AlmereZaken

Nieuwe vorm van netwerkenDeLeaser CarDate bij Avenu Almere

Algemeen

Op dinsdag 19 augustus organiseerde Avenu Autogroep in samenwerking met DeLeaser.nl een nieuwe vorm van netwerken: DeLeaser Car Date


Het CarDaten vond plaats bij Avenu Almere waar circa 70 lokale businessclub-leden bijeenkwamen. Tijdens de CarDate –die uiteraard plaatsvond in auto’s in de showroom- vertelden de aanwezigen elkaar binnen vijf minuten wie men was en wat men voor elkaar kon betekenen. “Een heel leuke, informele en vernieuwende manier van netwerken”, aldus een enthousiaste deelnemer.
Na de CarDate was er ruimte voor een proefrit in de nieuwste een Audi’s, Volkswagens en SEAT’s. De middag werd afgesloten met een gezellige borrel.
DeLeaser.nl is een onafhankelijk aanbieder van Financial Lease producten voor ondernemers en bedrijven gevestigd in Amsterdam en Lelystad en zorgt dat ondernemers kunnen investeren in auto’s en andere bedrijfsmiddelen.
DeLeaser Car Date is een initiatief van DeLeaser.nl. Met dit unieke netwerkconcept worden ondernemers met elkaar op een ludieke manier in contact gebracht.
Avenu Autogroep is dealer voor Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en SEAT met vestigingen in Almere, Lelystad, Dronten, Naarden en Hilversum. Avenu Autogroep biedt een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten. Van verkoop, onderhoud, service en schadeherstel; van personen- en bedrijfswagens tot leasing van alle automerken.