Afbeelding
AlmereZaken

Wie wordt Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar?

Algemeen

Het startsein voor de Verkiezingen voor Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar is gegeven. Ondernemers, vrouwelijke managers en directeuren die op 15 juni aanstaande in The Lux in Zeewolde de titel in de wacht willen slepen, kunnen zich weer aanmelden - of voorgedragen worden - via de website van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen.


Onlangs heeft voorzitter Marga Janse van het netwerk officieel het startsein gegeven voor deze jaarlijkse verkiezingen. “Elk jaar geven wij vrouwelijke ondernemers, managers en directeuren letterlijk een podium. Vrouwelijk ondernemerschap wordt immers nog altijd te veel onderbelicht.” Voor drie categorieën is er de titel Zakenvrouw van het Jaar binnen te slepen; zelfstandig professional, directeur van MKB en manager. Daarnaast gaat de Publieksprijs naar de publiekslieveling op donderdagavond 15 juni aanstaande. “Met onze verkiezingen willen we ondernemende vrouwen in Flevoland een boost geven. Dat is nog steeds nodig en we roepen daarom op om vrouwelijke kandidaten voor te dragen via onze website.”


Voordragen van ondernemende vrouwen

Zo’n dertig ondernemende vrouwen bezochten onlangs de kick-off van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2017. Deze vond plaats in de geheel vernieuwde Oude Bakkerij op Urk. Gastvrouw, kok en tevens eigenaar Johanna Meun verzorgde een rondleiding door de bakkerij, waarna deelneemsters uit het netwerk onder het genot van een high tea, met elkaar in gesprek gingen. Anne-Mieke Omtzigt, winnaar van de Publieksprijs van afgelopen jaar, vertelde hoe de prijs sinds die uitverkiezing haar werk en zichtbaarheid positief heeft beïnvloed. Donderdagavond 15 juni 2017 vindt de verkiezingsavond plaats in The Lux in Zeewolde.
Voordragen kan via www.netwerkflevolandsezakenvrouwen.nl.