Afbeelding
AlmereZaken

SenS maakt gratis website en bestelsysteem voor kleine ondernemers

Algemeen

In samenwerking met de Ondernemersvereniging Stadcentrum Almere (OVSA) gaat SenS Online Solutions een gratis website en bestelsysteem maken voor ondernemers. Het gaat dan om bedrijven die nu nog geen gebruik maken van het online winkelen en het daarna fysiek afhalen van de bestelling.

Het initiatief is genomen nu de coronamaatregelen sinds deze week weer toestaan dat er bij winkels gebruik gemaakt kan worden van een afhaalsysteem voor klanten. Een van de voorwaarden hierbij is dat er minimaal vier uur moet zitten tussen het plaatsen van de bestelling en het afhalen ervan. Om dit allemaal zo zorgvuldig en veilig mogelijk te laten verlopen, is een goede website met webwinkel of bestelsysteem belangrijk.

Ondersteuning

Sens Online Solutions laat weten: “Een mooi gebaar vanuit de Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere (OVSA) om winkeliers uit Almere, die zelf nog geen bestelsysteem hebben, te ondersteunen met click & collect shops. Onze click & collect websites worden geheel kosteloos aangeboden aan Almeerse ondernemers door Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere. Op deze manier kunnen de kleine zelfstandigen ook profiteren van de click & collect mogelijkheden nu fysiek shoppen niet mogelijk is.”