Afbeelding
AlmereZaken

Genieten van groen op Floriade Expo 2022

Algemeen

Over minder dan een jaar is het zover. Dan opent Floriade Expo 2022 haar poorten en verandert het terrein in een plek waar we bezoekers, bedrijven en landen samenbrengen om elkaar te ontmoeten, samen te werken en van elkaar te leren. Op het Floriade-terrein gaan de bouwwerkzaamheden in volle vaart door en zo komt de Expo iedere week meer tot leven. Het aftellen tot 14 april 2022 kan beginnen.

Op dit moment is er nog wat fantasie voor nodig om het voor je te zien als je rondkijkt op het terrein in opbouw, maar het duurt niet lang meer voordat de Expo de plek is om elkaar te ontmoeten en de verbinding met elkaar aan te gaan. In 2022 bruist het daar van de energie en de mensen die op de Expo samenkomen. Als ondernemer kun je elkaar echter ook al in 2021 ontmoeten in aanloop naar de Expo. Zo wordt in mei al het Food Forum geopend waar ondernemers, studenten, young professionals en onderzoekers elkaar kunnen bijpraten over innovaties in de voedselindustrie. Op de bovenverdieping komt een ontmoetingsplek voor ondernemers om relaties te ontvangen of zakelijke bijeenkomsten te houden. In de loop van het jaar verrijzen er meer locaties op het Floriade-terrein voor zakelijke gelegenheden, van locaties voor kleine groepen tot congresruimten voor grote groepen. Al deze locaties komen pas echt tot leven wanneer ze gebruikt worden door inspirerende ondernemers en hun relaties.

Floriade Expo 2022 biedt ondernemers uit Almere en omstreken unieke kansen om hun business te laten groeien. Om klanten en relaties uit te nodigen op een unieke plek in Almere waar de wereld bij elkaar komt. Om kennis met elkaar en met nationale en internationale vakgenoten te delen over oplossingen die themagericht worden aangeboden. Om zakelijke bijeenkomsten en congressen bij te wonen en om zakelijke arrangementen te organiseren. Kortom, Floriade Expo 2022 en ondernemers kunnen elkaar versterken in het realiseren van gezamenlijke ambities. En dat kan allemaal tijdens de Expo van 14 april t/m 9 oktober 2022 in Almere. We ontmoeten jou en je klanten en relaties heel graag.

Sven Stimac,

Directeur Floriade Expo 2022