Bedrijvengids

Ultimum IT- en Cybersecurityspecialist

 

Ultimum, IT-partner of choice!

Heeft u behoefte aan IT-specialisten voor een specifieke en tijdsgebonden opdracht? Of wilt u uw complete IT-infrastructuur uitbesteden zodat u zich "gewoon" kunt bezighouden met de business en waar u goed in bent? Wilt u weten of uw informatie goed beschermd is?

Als uw antwoord op een van deze vragen ja is, dan is Ultimum uw IT-partner of choice!

Ervaren organisatie met familiegevoel

Wij zijn Ultimum, een uniek IT-bedrijf in Almere. Wat al in 1997 als startup begon, is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke IT-speler die streeft naar een verbonden, veilige en betrouwbare samenleving. Met internationale klanten als Adevinta, nationale klanten als MultiTankcard en Alliander, maar ook lokale partijen als Traffic Builders en Almere City FC, is Ultimum gestaag aan het doorgroeien en van alle markten thuis.

Toch blijven korte lijntjes, snel schakelen, open communicatie en betrokken professionele collega's, kenmerkend voor Ultimum! Ook het gevoel van een echt familiebedrijf staat nog steeds hoog bij ons in het vaandel.

Wendbaarheid, weerbaarheid en continuïteit!

Als Full-service IT-dienstverlener en Cybersecurityspecialist met 25 jaar ervaring bieden wij organisaties wendbaarheid, weerbaarheid en continuïteit! Onze collega's zetten zich dagelijks in voor onze klanten met passie voor hun vak, zijn ambitieus om zich iedere dag verder te ontwikkelen en regelmatig nieuwe certificeringen te halen en zijn daarnaast ook van de persoonlijke aanpak. Als Ultimum willen we ertoe doen, zowel voor onze klanten, onze collega's en de maatschappij!

 

Contactgegevens

Ultimum IT- en Cybersecurityspecialist

Versterkerstraat 4

1322 AP Almere

Tel 088-1189898

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur