Bedrijvengids

Outdoorpark SEC Almere

Van gezellige groepsuitjes tot stoere survivals

Met een park van 5 hectare, eigen horeca, een team van 40 medewerkers en meer dan 25 jaar ervaring zijn wij in staat om ieder feestje of evenement tot een succes te maken.

Wij zorgen voor een actief en gezellig programma waar iedereen aan kan deelnemen. Heerlijk buiten, lekker actief, en vooral: met super veel plezier!

Outdoorpark SEC Almere richt zich op:

Familie & Groepen
Jeugd & Kinderen
Teambuilding
Bedrijfsuitjes
Vrijgezellenfeestjes
Schoolreisjes
Kinderfeestjes
Familie-uitjes.

Keuze uit meer dan 60 verschillende arrangementen en wij maken met plezier een arrangement op maat.

De Outdoor programma's vormen een afgewogen mix van plezier, sport en avontuur. Outdoorpark SEC Almere biedt de leukste uitjes in de natuur. Boogschieten, Expeditie Outdoor, mountainbiken of een stoere survival. Speel een ontspannen partijtje boerengolf of geniet van een prachtige kanotocht door de natuur.

Het Outdoorpark met bos, veld en water biedt oneindig veel mogelijkheden, met bovendien het SEC strand voor de leukste strandactiviteiten. Daarnaast zijn we een unieke locatie voor vergaderingen, recepties en presentaties.

Veilig en verantwoord

Outdoorpark SEC Almere is  Tuv -gecertificeerd. Wij voldoen aan de zwaarste veiligheidseisen voor de buitensportbranche.

Wij zijn ook aangesloten bij VeBON. De vereniging van buitensport ondernemingen in Nederland. Dit betekent dat  u erop kunt vertrouwen dat wij veilig werken, continue de kwaliteit verbeteren en aandacht besteden aan natuur en milieu.

Outdoorpark SEC Almere besteed aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Contactgegevens

Outdoorpark SEC Almere

Verlaatweg 2

1358AJ Almere

Tel 036-5384855

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur