Bedrijvengids

TON fietsservice B.V.

 

Welkom bij TON fietsverhuur

HONDERDEN FIETSEN OP LOCATIE

Of je nu een paar honderd fietsen nodig hebt voor een evenement, voor een instelling, gemeenteactiviteit, hotel, of een paar fietsen voor een personeelsuitje, een leuk feest of een dagje uit met familie en vrienden… wij hebben ze!

Wij brengen de fietsen op de door u gewenste locatie in Nederland via onze speciaal ingerichte vervoermiddelen. We spreken tevens Frans, Belgisch, Duits, Engels, Spaans en Portugees om desgewenst tekst en uitleg te geven. Een locatie in het buitenland is uiteraard bespreekbaar.

De fietsen worden afgeleverd op de afgesproken locatie, keurig op rij klaargezet en eventueel ergens anders weer opgehaald. Ons assortiment is zeer divers en bestaat uit stadsfietsen, tandems, kinderfietsen, steps voor volwassenen en E-bikes, waarbij u altijd het gevoel van wind mee heeft.

Geef uw wensen door voor een vrijblijvende offerte op maat. Ton en Ester Overdevest stappen graag met u op de fiets, zodat de samenwerking kan beginnen!

Wie zijn wij?

Nieuwe business met een bekende naam!

In 2018 namen mijn schoonzoon en dochter van FIETSCENTRUM.NL uit Almere de fietsverhuur door heel Nederland over van TON tweewielers uit Edam. Door de Corona crisis lag alles echter stil en moesten zij als gevolg daarvan een andere weg inslaan. Op deze manier werden Ester en ik hierbij betrokken.

"Pap, is dit niets voor jou, om dit te gaan beheren?"

Eigenlijk waren Ester en ik niet van plan om, net na de verkoop van onze winkel OVERDEVEST fietsen Almere aan Kiestra fietsen, weer iets groots op te zetten, maar het bloed kroop toch waar het niet gaan kan.

Vandaar weer de naam TON

Samen met mijn vrouw Ester en onze fietsspecialisten zijn we hard aan het werk om alles weer optimaal neer te zetten. Nieuwe investeringen, verduurzaming, meer tandems en E-bikes en ervan uitgaan dat er weer heel veel mooie fietsdagen aan gaan komen.

Offerte aanvragen?

Het is van belang dat u ons zoveel mogelijk informatie geeft, zodat wij de offerte voor u zoveel mogelijk op maat kunnen maken.

TON fietsverhuur kan de fietsen op locatie bezorgen en ophalen, maar afhalen bij onze werkplaats in Almere is ook mogelijk. Onze specialiteit is grote aantallen stadsfietsen, E-bikes, tandems en steps voor volwassenen en kinderen.

In de vakantie helpen wij u met plezier aan een bakfiets, een ouder-kind tandem, een mountainbike, een moederfiets, zitjes of div. maten kinderfietsen.

Het is verstandig om de fiets of ander gehuurd vervoermiddel voor schade en diefstal te verzekeren en het is tevens mogelijk onze Service Bus (bijvoorbeeld bij een wat groter evenement) te reserveren.

Alles is op de offerte te zien en wijzigingen zijn in overleg altijd mogelijk!

Contactgegevens

TON fietsservice B.V.

Vlotbrugweg 16C

1332AJ Almere

Tel 06-28338740

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09.00 - 18.00 uur  
09.00 - 18.00 uur  
09.00 - 18.00 uur  
09.00 - 18.00 uur 
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur 
09.00 - 18.00 uur 
Alle dagen alleen op afspraak