Bedrijvengids

Alfen BV

Alfen is een beursgenoteerd bedrijf gespecialiseerd in het faciliteren van slimme elektriciteitsoplossingen. Met een breed scala aan in-house ontwikkelde producten en ruime ervaring als systeemintegrator werkt Alfen aan het elektriciteitsnet van de toekomst: betrouwbaar, duurzaam, innovatief en in het hart van de energietransitie. De volgende producten worden vanuit locatie in Almere vervaardigd en geleverd:

Transformatorstations

Dit product is het gevolg van vakmanschap gecombineerd met decennialange ervaring en vooruitstrevende techniek. Prefab transformatorstations zijn dé specialiteit van Alfen. In de jaren '60 bouwde Alfen het eerste transformatorstation en sindsdien werkt Alfen er elke dag hard aan om deze stations met de laatste technologie en innovatieve oplossingen uit te rusten. Alfen transformatorstations zijn maatwerkoplossingen. Zo zijn ze geschikt voor alle situaties en type gebruikers.

EV oplaadpunten

Van thuis tot op de zaak en in de openbare ruimte – Alfen biedt oplaadpunten voor elke toepassing. Alfen biedt een aantal verschillende slimme, solide en hightech oplaadpalen voor elektrische auto's. Deze producten zijn constant in ontwikkeling en zijn altijd onderhevig aan de laatste trends in de markt. Alfen produceert een viertal oplaadpunten:

Energieopslagsystemen

Alfen heeft de energieopslagsystemen ontwikkeld op basis van 85 jaar ervaring en innovatie in het elektriciteitsnet. Alfen's energieopslagoplossingen zijn gebaseerd op twee hoofdproducten: TheBattery Elements en TheBattery Mobile. De producten zijn op maat gemaakt voor verschillende markten en toepassingen, maar gebaseerd op dezelfde ontwerpprincipes om optimale prestaties, flexibiliteit, modulariteit en lange levensduur te garanderen.

Wil jij ook bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstelling van Alfen? Kijk dan op www.chargeyourcareer.nl en ontdek de kans die Alfen jou kan bieden.

Contactgegevens

Alfen BV

Hefbrugweg 28

1332AP Almere

Tel 036-5493400

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur