Bedrijvengids

ALLY Creative Agency

ALLY Creative Agency is een creatief bureau die opdrachtgevers uit diverse sectoren voorziet van branding video's, branding campagnes en social media management. Door middel van ALLY's social media content creëer je als bedrijf continuïteit om in het beeld van de einddoelgroep te blijven.

'Het gebeurt in je stad', zo klinkt de slogan van het jongerenplatform Allylife. Over Almere wordt al enige tijd gesproken als de stad van de toekomst waarin jongeren een belangrijk aandeel hebben. Iedereen praatte over jongeren als de toekomst, maar wat interesseert deze doelgroep? Naar aanleiding hiervan is het jongerenplatform in januari 2018 opgezet om de lifestyle onder jongeren in Almere in beeld te brengen. Jongeren kregen middels ons platform een plek om hun mening te verkondigen en hun stem te laten gelden. Door de organische groei op het gebied van (online) community building binnen de Almeerse stadsmuren ontstonden er waardevolle samenwerkingen met Almeerse opdrachtgevers (met en zonder winstoogmerk) om jongeren te bereiken. Creatieve concepten van ALLY werden vertaald door middel van videocontent om vervolgens gedistribueerd te worden via de kanalen van gewaardeerde opdrachtgevers.

In 2020 en 2021 heeft ALLY zich bezig gehouden met het organiseren van diverse hartverwarmende activiteiten om Almeerders een hart onder de riem te steken in een moeizame periode. Deze activiteiten werden opgezet vanuit het collectief AllyBlijftBinnen, waarin ALLY samen met TSR AV en Almere Rondvaarten één van de drie participerende partijen was. Van een rondvaartboot met Oud-Hollandse muziek om ouderen te voorzien van een tot een livestream tijdens Koningsnacht op het dak van de WTC, het hoogste gebouw van Almere, waarbij we het gebouw compleet verlichte in verschillende kleuren. Met AllyBlijftBinnen hebben we herinneringen gemaakt voor het leven. Voor onze activiteiten zijn we beloond door Gemeente Almere met de ondernemersonderscheiding 'Bruggenbouwer Award' en door Rabobank Almere met een tegel binnen de Walk Of Fame.

Door de activiteiten van AllyBlijftBinnen zijn we marketing over een breder aspect gaan benaderen. Waar eerder onze focus was gevestigd op jongeren, hebben we door onze ervaringen geleerd dat we iedere doelgroep op onze manier weten te bereiken.

ALLY Creative Agency is een creatief bureau uit Almere met een passie voor video en socials met creatieve content die uw merk laat groeien. Onze missie is om iedere opdrachtgever te voorzien van creatieve content dat aansluit op de merkidentiteit van het merk om zichtbaar te zijn voor de desbetreffende doelgroep. Zet ons aan het werk voor jouw succes!

LinkedIn: www.linkedin.com/company/allycreativeagency/
Insta: instagram.com/allycreativeagency

 

 

Contactgegevens

ALLY Creative Agency

Brasemstraat 20

1317PX Almere

Tel 0628945718

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur