Bedrijvengids

Stichting Ondernemersklankbord

Ondernemersklankbord helpt Flevolandse ondernemers vooruit

Stichting Ondernemersklankbord biedt ondersteuning aan ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Dit kan advies zijn aan starters, of begeleiding van ondernemers die willen groeien, innoveren, reorganiseren of overdragen. Bovendien staat Ondernemersklankbord ondernemers bij die failliet dreigen te gaan. De bedrijfscoaches zijn werkzaam geweest in uiteenlopende sectoren en branches en kennen als geen ander de uitdagingen van het ondernemerschap.

Veel kennis en ervaring
Of het nou om een bedrijfsplan, marketing, productontwikkeling of bankzaken gaat, de bedrijfscoaches van Ondernemersklankbord helpen je en zorgen voor optimale begeleiding. Zonder op de stoel van de ondernemer te gaan zitten. Want jij bent en blijft degene die beslist.

Werkwijze
Ondernemers die zich melden bij Ondernemersklankbord krijgen een coach toegewezen. De coaches zijn de ervaren oud-ondernemers/oud-specialisten uit het bedrijfsleven. Daarmee wordt een intakegesprek gepland en dan wordt er gekeken wat de ondernemersvraag is en hoe de ondernemer geholpen kan worden.

Ondernemersklankbord Flevoland
Ondernemersklankbord Flevoland (onderdeel van Ondernemersklankbord Nederland) werkt samen met verschillende partijen, waaronder VNO-NCW, MKB- Doorgaan, de KVK, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en bijvoorbeeld Zelfstandigenloket Flevoland. Adviseurs stellen vrijwillig hun vrije tijd en expertise ter beschikking tijdens een klankbordtraject.

Werkwijze en meer informatie
Ondernemers die zich melden bij Ondernemersklankbord krijgen een adviseur toegewezen. Daarmee wordt een intakegesprek gepland en dan wordt er gekeken wat de ondernemersvraag is. Een klankbordtraject duur zes maanden. Momenteel worden er geen kosten in rekening gebracht voor een klankbordtraject vanwege de coronacrisis. 

Bezoek de website www.ondernemersklankbord.nl.

Contactgegevens:

Ondernemersklankbord Flevoland

www.ondernemersklankbord.nl

info@ondernemersklankbord.nl

Regioteam Flevoland » Ondernemersklankbord

Telefoonnummer hoofdkantoor: 070-3490600

Openingstijden ma-vrij 8.30-16.30 uur

Contactgegevens

Stichting Ondernemersklankbord

Postbus 93002

2509AA Den Haag

Tel 0703490603

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 16.30 uur
08.30 - 16.30 uur
08.30 - 16.30 uur
08.30 - 16.30 uur
08.30 - 16.30 uur