Allard Lith, Remko de Haard en Mark Botter, Sign en Meer
Allard Lith, Remko de Haard en Mark Botter, Sign en Meer Erwin Budding Photography

Sign en Meer: zijn duurzame sign-projecten echt mogelijk?

Bedrijfsprofiel

Al 13 jaar lang is Sign en Meer de allround signmaker die ondernemers uit verschillende branches helpt met de ontwikkeling van maatwerk signing. Denk bijvoorbeeld aan gevelreclame, voertuigreclame en beursaankleding. Sign en Meer zorgt dat je opvalt als bedrijf.

Mark Botter, eigenaar van Sign en Meer, begrijpt als geen ander dat ondernemers kunnen verdwalen in de oneindige hoeveelheid producten op signing gebied. Daarom adviseert de organisatie zowel op creatief vlak als bij de product-, materiaal- en productiekeuze. “Het gebeurt vaak dat ondernemers een bepaald idee hebben en bij ons komen omdat ze bijvoorbeeld een banner willen laten maken. Dat kan natuurlijk, maar als we doorvragen waarom ze een banner willen en wat ze ermee willen bereiken, dan merken we vaak dat een ander product passender is. Ondernemers zijn altijd heel blij dat wij ze daarin adviseren en helpen om effectieve signing te ontwikkelen.”

GRNR label

Naast de beste keuze voor ondernemers, maakt Sign en Meer ook de beste keuze voor het milieu. Het GRNR label staat voor de duurzaamste keuze in de branche. Met aandacht voor materiaalkeuze, productie methode en hergebruik/recycling biedt het GRNR label een duurzaam alternatief voor reguliere signing. “Wij ontwikkelen vaak signing voor beurzen of evenementen. Veel van deze producten worden eenmalig, op de beurs of het evenement, gebruikt en zijn daarna overbodig. Bij ons kun je het frame voor een fotowand huren en kunnen we van het duurzaam geproduceerde doek bijvoorbeeld tassen maken. Op die manier gaat het materiaal niet verloren, maar krijgt het een nieuwe functie,” aldus Mark.

De zekerheden van het GRNR label:

- GRNR is jouw duurzaamste keuze
- GRNR streeft naar 100% circulariteit
- GRNR groeit mee met nieuwe ontwikkelingen en inzichten
- GRNR is transparant en controleerbaar
- GRNR ziet alleen maar grondstoffen en geen afval

Hergebruik en recycling

Een ander voorbeeld is het hergebruik van cassettes van rollerbanners. De cassettes worden hergebruikt door keer op keer nieuwe doeken in de cassettes te monteren, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Wat ook de vraag van de klant is op gebied van signing, Mark, Allard en Remko staan klaar om de beste en duurzaamste oplossing aan te dragen én te leveren.

Sign en Meer
Transistorstraat 91-03
1322 CL ALMERE

www.signenmeer.nl
info@signenmeer.nl
036 - 30 31 300

logo Sign en Meer
GRNR Label Sign en Meer