Foto: Fred Rotgans
Foto: Fred Rotgans

Quick Rentals allround partner op gebied van intern transport

Bedrijfsprofiel

Quick Rentals is de allround partner op het gebied van intern transport. “Wij verhuren en verkopen een breed scala aan vorkheftrucks en andere machines en materialen. Ook kunnen klanten bij ons terecht voor reparaties en onderhoud”, vertelt mede-eigenaar Marco de Jager. “Wij gaan voor maatwerk en zoeken altijd naar de beste logistieke oplossing voor de klant. Dit kan variëren van de juiste machine voor de job tot totale coördinatie, beheer en onderhoud van intern transport.” 

Quick Rentals is vier jaar geleden gestart als lokaal servicebedrijf in Almere en inmiddels uitgegroeid tot een serviceorganisatie met een bijna volledig landelijke dekking. Naast de centrale vestiging aan de Bolderweg heeft Quick Rentals vestigingen in Enschede, Oosterhout, Ridderkerk en Waddinxveen. “Daarnaast hebben we diverse samenwerkingsverbanden in het land en we zijn nog altijd groeiende”, aldus De Jager. Het team bestaat uit ervaren mensen die al jaren werkzaam zijn in de intern transport branche.

Lange termijn contracten

Quick Rentals startte aanvankelijk als dealer van Mitsubishi, maar is inmiddels merkonafhankelijk. “In onze magazijnen en showrooms staan vorkheftrucks en machines van allerhande merken. We verhuren, verkopen, leasen en ruilen in. Alles is in principe mogelijk”, benadrukt De Jager. Huren kan per dag, week of maand. “Met onze lange termijn contracten kunnen we de klant compleet ontzorgen. Het is een contract inclusief service, verzekering en reparaties van storingen.”

De ervaren specialisten van Quick Rentals adviseren vrijblijvend welke machine voor uw werkzaamheden de beste keuze is. “Onze moderne huurvloot garandeert optimale veiligheid, betrouwbaarheid en degelijkheid. Verder hebben we diverse accessoires en producten die het werken op en met interne transportmiddelen nog veiliger maken. Zoals zwaailichten of buzzers die medewerkers in de omgeving waarschuwen dat er een vorkheftruck nadert.” Quick Rentals levert ook occasions van de meeste gangbare merken. Deze zijn door de eigen servicedienst getest of gereconditioneerd, waardoor de meeste gebruikte machines met garantie geleverd worden.”

Afspraak is afspraak

Quick Rentals onderscheidt zich door haar klantgerichte werkwijze. “Goede communicatie en transparantie zijn belangrijke pijlers. Klanten weten bij ons waar ze aan toe zijn, afspraak is afspraak. Wij ontzorgen en denken mee. Dat is onze kracht als relatief kleine, lokale speler”, stelt De Jager. “Vanuit onze ervaring weten wij dat veel ondernemers graag zaken doen met bedrijven ‘om de hoek’, om gewoon even binnen te lopen voor een vraag of goed advies. Toen we hier net van start gingen hebben wij een buurtborrel georganiseerd om kennis te maken met andere ondernemers in de omgeving.” De kantoorruimtes en de sfeervolle kantine in het pand aan de Bolderweg kunnen ook worden gebruikt voor netwerkbijeenkomsten. “Dat vinden wij belangrijk. Als je elkaar eerst wat beter leert kennen, weet je wat je voor elkaar kunt betekenen. Dat werkt gewoon!”  

Quick Rentals mag dan ook steeds meer klanten welkom heten. “Binnen Almere rekenen we geen voorrijkosten, dus die besparing hebben Almeerse klanten ook al meteen. En als bedrijven niet alleen in Almere ondernemen, helpen wij hen ook graag vanuit een van onze andere vestigingen. Wij zitten altijd wel ergens in de buurt.” 

Duurzaamheid

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) is ook een onderdeel van de dagelijkse praktijk. “Binnen Quick Rentals staan zowel interne als externe duurzaamheid hoog op de agenda”, benadrukt De Jager. “Daarbij vinden wij het ook belangrijk om betrokken te zijn bij stichtingen en verenigingen die alles doen om het belang van inwoners van onze regio’s te helpen.” 

Webshop

Quick Rentals heeft nog genoeg plannen voor de toekomst. “Zo werken we toe naar een volledige landelijke dekking en zoeken we steeds naar nieuwe samenwerkingsverbanden. Verder zijn we bezig met het ontwikkelen van een online klantenportaal op onze website en hebben we recent een webshop gelanceerd.” In deze webshop kunnen klanten een keuze maken uit het brede assortiment met onder andere heftrucks, occasions, containers, palletwagens, magazijn- en werkplaatsinrichting en steigermaterialen. “Klanten kunnen zich verder aanmelden voor onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van alle laatste trends en ontwikkelingen.”

Quick Rentals Almere
Bolderweg 26
1332 AV Almere
085-0801087
info@quickrentals.nl
https://quickrentals.nl

Afbeelding
Eigenaar Marco de Jager. Foto: Fred Rotgans
Eigenaar Marco de Jager in hal. Foto: Fred Rotgans
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding