Het magazine voor ondernemend Almere

Tweede editie De Staat van Flevoland (Foto: aangeleverd)
Tweede editie De Staat van Flevoland (Foto: aangeleverd)

Derde editie De Staat van Flevoland

donderdag 25 april 2024 13:45 tot 18:00

Economic Board Flevoland organiseert op donderdag 25 april de derde editie van De Staat van Flevoland. Het event wordt gehouden in Theater De Meerpaal in Dronten. 

Flevoland Monitor

Friso de Vor, senior onderzoeker van Hogeschool Windesheim, presenteert tijdens de bijeenkomst de tweede editie van de Flevoland Monitor. De Flevoland monitor biedt een diepgaande blik op de economische stand van zaken in Flevoland, inclusief spraakmakende inzichten over onze levenskwaliteit, personeelsuitdagingen en de onmisbare energietransitie.

Interactief panelgesprek

Onder leiding van dagvoorzitter Joost Hoebink vindt een interactief panelgesprek plaats, waarin vooraanstaande panelleden de meest recente cijfers en feiten bespreken. ‘Een tipje van de sluier? Eind 2023 had iedere werkzoekende Flevolander de keuze uit drie banen. Bijna 260.000 Flevolanders zijn actief op de arbeidsmarkt, de Flevolandse beroepsbevolking was niet eerder zo groot’, vertelt onderzoeker Friso de Vor.

Workshops

Naast het plenaire gedeelte, vinden er inspirerende workshops plaats. Kom van alles te weten over AI, dompel je onder in de wereld van de eiwitrijke én kansrijke Flevoboon of laat je creativiteit de vrije loop tijdens een interactieve workshop om Flevoland als sterk merk op de kaart te zetten. Daarnaast is uiteraard ruimte om te netwerken.

De Staat van Flevoland

De Staat van Flevoland wordt voor de derde keer georganiseerd. Vorig jaar werd het event bezocht door 200 mensen uit het Flevolandse onderwijs, bedrijfsleven en de overheid. De organisatie is in handen van Economic Board Flevoland. Economic Board Flevoland zet zich in voor ondernemerschap en economische groei in Flevoland.

Meer informatie en aanmelden: https://destaatvanflevoland.nl/