Het magazine voor ondernemend Almere

Succesvol adverteren via social media
Succesvol adverteren via social media Winston Teeuwissen

Succesvol adverteren via social media

woensdag 24 april 2024 17:00 tot 19:00

Social media is voor de meeste (startende) ondernemers een van de eerste en meest belangrijke vormen van marketing en zichtbaarheid, maar hoe pak je dit goed aan, vooral als je betaald wil adverteren? Jouw ideale doelgroep bereiken, al vanaf een paar euro per dag en hen een aanbod voorschotelen waar ze geen nee tegen kunnen zeggen, dat zorgt voor de boost die je met je bedrijf graag wil.

Winston Teeuwissen van Business Boosting vertelt je er tijdens de workshop meer over. In zijn loopbaan als social media online marketeer heeft hij met zijn bedrijf de nodige ervaring opgedaan in het succesvol adverteren op social media platformen als Facebook, Instagram, Tiktok en Linkedin. Ook zijn ze als enige in Almere Official Marketing Partner van META.

Wat leer je tijdens deze workshop:

- Hoe je een campagne op Facebook kunt maken;

- Wat de ingrediënten zijn tot het maken van een succesvolle campagne;

- Hoe je je campagne kunt analyseren tot alsmaar betere en winstgevendere resultaten.

Motto: duidelijkheid is de basis van succesvol zijn. Ook al ben je de beste in wat je doet, als jouw ideale doelgroep niet van je bestaan weet, kunnen ze geen zaken met je doen, maar met je wél zichtbare concurrent ;)

Laten we samen tijdens deze workshop aan de slag gaan met jouw online succes en meld je aan voor 24 april!

Niet alleen leer hoe je een mooie advertentie maakt die vertelt wat je bedrijf doet, verkoopt en uniek maakt, maar ook hoe je kan zien hoe je advertenties presteren, of ze winstgevend draaien en waar je op kan verbeteren met je nieuwe campagnes.

Locatie