Het magazine voor ondernemend Almere

Afbeelding
Andrew Taylor

Inspirerend Presenteren

woensdag 24 april 2024 9:00 tot woensdag 5 juni 13:00

Met een grote dosis bevlogenheid en persoonlijke aandacht helpt Andrew Taylor je om jouw verhaal op anderen over te brengen aan de hand van presentatietraining. Hij neemt je graag mee in de wereld van presenteren en helpt jou een inspirerende spreker te worden. In zijn aanpak combineert hij de drie belangrijkste elementen van presenteren: de presentator, de inhoud en het publiek.

Onderwerpen zoals verbale en non-verbale communicatie, spreken met impact en overtuiging, en de inzet van storytelling krijgen bijvoorbeeld de aandacht. Met een grote dosis bevlogenheid en persoonlijke aandacht helpt hij je om jouw verhaal op anderen over te brengen aan de hand van presentatietraining.

Hij gelooft dat iedereen die heeft leren spreken, een inspirerende spreker kan worden! Inspirerend communiceren is een kunst die geleerd kan worden door bevlogenheid, oefening en moed om vanuit je hart te spreken.

Het is een magisch gevoel als je publiek opgaat in jouw verhaal. Helaas komt het te vaak voor dat mensen iets presenteren en dat je na afloopt denkt… waar ging dat over? Dit is erg jammer, want het is een gemiste kans. Een gemiste kans om anderen enthousiast te maken voor jouw verhaal, hen te inspireren en tot actie te bewegen.

Iedere keer dat je voor een groep staat, heb je de kans om de wereld te veranderen, hoe klein deze verandering ook is. Als inspirerende spreker kun je jouw publiek tot verandering bewegen, door hen te enthousiasmeren en te inspireren. En geïnspireerde mensen kunnen de wereld verzetten. 

Andrew werkt dagelijks als trainer vanuit zijn filosofie:“Waarom zou je een presentatie houden.. als je deze ook kan géven?” 

Locatie