Het magazine voor ondernemend Almere

Releaseparty #1 2024 (Foto: Almere Zaken)
Releaseparty #1 2024 (Foto: Almere Zaken)

Releaseparty Almere Zaken editie 2 - 2024

woensdag 17 april 2024 17:00 tot 19:00

Ontdek als eerste welke bedrijven, ondernemersverhalen en zakelijke ontwikkelingen zijn opgenomen in de nieuwe uitgave van het Almeerse business magazine Almere Zaken, tijdens de releaseparty op 17 april.

Almere Zaken

Almere Zaken is hét business to business platform van Almere. Online wordt je dagelijks op de hoogte gehouden van het laatste zakelijke nieuws en daarnaast verschijnt er zes keer per jaar een magazine. De verschijning van de magazines wordt feestelijk gevierd met een releaseparty waar, naast de onthulling van de cover, ook een eerste kijkje in de rest van het magazine gegeven wordt. Na het plenaire gedeelte is er altijd voldoende tijd om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken en waardevolle zakelijke contacten aan te gaan met andere Almeerse ondernemers.

Alleen op uitnodiging

Aanwezigheid gaat op uitnodiging. Geïnterviewden, partners, adverteerders en andere zakelijke relaties ontvangen voorafgaand aan het evenement een uitnodiging. De uitnodiging is voor twee personen en is, in overleg met de organisatie, eventueel overdraagbaar aan een collega.

Bekijk hieronder de aftermovie van de vorige releaseparty.