Afbeelding

Almeerse profgolfer Vince van Veen zoekt sponsors

Algemeen

Als 25-jarige profgolfer speel ik, Vince van Veen uit Almere, op de Alps Tour. Dit is een Tour die als opstap dient voor jonge talenten die de Europese top van het golf willen bereiken en toegelaten willen worden tot de Challenge en European Tour.

Topsport begint altijd met talent. Maar talent alleen is niet voldoende. Naast hard werken en toewijding is er meer nodig om topprestaties op het allerhoogste niveau te bereiken. Gelukkig zijn er in Nederland allerlei programma’s die jonge sporters gedurende de start van hun sportieve loopbaan faciliteren om te groeien. 

Maar de laatste stap, van onbekende fulltime ‘rookie’ tot beroemde succesvolle professional, vraagt met name financiële inspanning. Deze fase vraagt forse investeringen in trainingen, allerlei faciliteiten en natuurlijk de reizen, die nodig zijn om de juiste omgeving te realiseren waarin topprestaties kunnen worden neergezet. Dat is waar het mij als golfprofessional om gaat. 

Om dit te financieren, onderneem ik jaarlijks een aantal activiteiten waarmee ik de financiële draagkracht voor het bereiken van mijn droom realiseer. Belangrijk voor mij is de jaarlijkse golfdag, die dit jaar wordt gehouden op 18 oktober 2021.

Ik ben ontzettend blij met mijn sponsor Mail to Pay, maar ben altijd op zoek naar extra sponsoren of bedrijven die mij willen ondersteunen met donaties. Ik verzorg als tegenprestatie: trainingen, clinics, toernooien, rondjes golf met relaties maar ook logo’s op mijn kleding zijn mogelijk. 

Met het oog op maatschappelijk ondernemen wil ik samen met de sponsor een plan maken hoe we jeugdgolf toegankelijker kunnen maken. Trainingen/ clinics geven aan de jeugd, ook van ouders met de kleine beurs. Jeugd stimuleren om te gaan golfen. Zo kan ik samen met de sponsor wat teruggeven aan de maatschappij.

Stuur een mail naar vincevanveengolf@gmail.com en/of meld je aan voor de golfdag op: www.vincevanveen.nl.

Tekst en foto: Vince van Veen