Almere gaat voor sfeer tijdens de feestdagen.
Almere gaat voor sfeer tijdens de feestdagen. (Foto: aangeleverd)

Almere gaat voor sfeer tijdens de feestdagen

Partnernieuws

Het is weer hét seizoen voor de ondernemers dat een belangrijke onderdeel vormt van de jaaromzet. Vanuit Almere City Marketing werken we graag samen met de Ondernemersverenigingen van alle centra om een gezellige, belevenisvolle periode neer te zetten dat zoveel mogelijk winkelend publiek aantrekt. 

Zo werken we nauw samen met Ondernemers Vereniging Stadshart Almere (OVSA) voor de Feestshoppen-campagne in Almere Centrum, dat de straten tot leven brengt met leuke activiteiten en een feestelijke sfeer. Voor Black Friday zetten we diverse marketingcommunicatiemiddelen in om het bereik van de acties te vergroten. BIZ van Almere Buiten ondersteunen we onder andere bij het “Buiten on Ice” evenement en met de BIZ van Almere Haven brengen wij de Winterfair onder de aandacht. Met veel plezier verzorgen wij de marketingcommunicatie voor de totaalbeleving in elk centrum, zodat zoveel mogelijk mensen, zowel binnen als buiten Almere, op de hoogte zijn en ervan kunnen genieten. 

In alle stadsdelen van Almere worden gezellige activiteiten opgezet voor december, de feestdagen maand. Elk stadsdeel heeft een eigen website dat alles vertelt wat er te doen en beleven is. 

www.Almerecentrum.nl  
www.almerebuitencentrum.nl
www.visitalmere.com/nl/haven

Ben jij nog geen partner van ons? Neem dan snel contact met ons op!