Afbeelding

Almere City FC veilt clubshirts voor het goede doel

Partnernieuws

Almere City FC en andere eredivisieclubs veilen unieke items in het kader van de ‘Voetbal Geeft Week’. Dit is een initiatief van de Eredivisie CV, de achttien eredivisieclubs, ESPN en maatschappelijk partner VriendenLoterij om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. 

Er worden verschillende veilingen georganiseerd, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de maatschappelijke projecten van de clubs. Daarnaast maken supporters gratis kans op unieke prijzen en ervaringen via een loterij. De ‘Voetbal Geeft Week’ duurt tot en met zaterdag 9 december. 

Tijdens deze week tonen alle eredivisieclubs hun maatschappelijke betrokkenheid. Ook Almere City FC draagt bij en veilt hun clubshirts. Zo ligt het hoogste bod nu op een shirt van Ritmeester van der Kamp met 200 euro. Het is de eerste keer dat de clubs de wedstrijdgedragen en gesigneerde shirts van speelronde 14 inzetten voor het goede doel. 

De opbrengsten uit de veilingen ondersteunen de maatschappelijke projecten van de clubs en er worden mooie prijzen vergeven. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk een uniek item te bemachtigen. Denk aan VIP-arrangementen, gesigneerde shirts, en schoenen van Peer Koopmeiners; slechts een glimp van de unieke items en ervaringen die worden weggegeven door clubs, door spelers zelf, door ESPN en door VriendenLoterij. 

Om te kijken wat er van Almere City FC onder andere wordt geveild, kijk je hier.