De workshop wordt gegeven door Andrew Taylor. (Foto: aangeleverd)
De workshop wordt gegeven door Andrew Taylor. (Foto: aangeleverd)

Workshop ‘Inspirerend Presenteren’

Training workshop

Het Ondernemersplein Almere organiseert een workshop ‘Inspirerend Presenteren’. 

Andrew Taylor neemt je graag mee in de wereld van presenteren en helpt jou een inspirerende spreker te worden. 

In zijn aanpak combineert hij de drie belangrijkste elementen van presenteren: de presentator, de inhoud en het publiek. Deze drie elementen moeten in balans zijn, als je als spreker impact wil hebben bij jouw publiek. Onderwerpen zoals verbale en non-verbale communicatie, spreken met impact en overtuiging, en de inzet van storytelling krijgen bijvoorbeeld de aandacht. Met een grote dosis bevlogenheid en persoonlijke aandacht helpt hij je om jouw verhaal op anderen over te brengen aan de hand van presentatie training.

Het programma bestaat uit 3 workshops en 1 individuele coaching sessie en wordt aangeboden in samenwerking met Taylor Trainingen.

Programma

Les 1: Leer inspirerend pitchen
2 november 13.00 tot 16.30 uur

Les 2: Presenteer en inspireer zowel verbaal als non-verbaal
16 november 13.00 tot 16.30 uur

Les 3: Individuele coachingsessie
Zelf in te plannen met Andrew Taylor

Les 4: Inspireer andere met jouw bedrijfspitch
14 december 13.00 tot 14.30 uur of 15.00 tot 16.30 uur

Filosofie Taylor Trainingen
Wij geloven dat iedereen die heeft leren spreken, een inspirerende spreker kan worden! Inspirerend communiceren is een kunst die geleerd kan worden door bevlogenheid, oefening en moed om vanuit je hart te spreken.

Het is een magisch gevoel als je publiek opgaat in jouw verhaal. Helaas komt het te vaak voor dat mensen iets presenteren en dat je na afloopt denkt… waar ging dat over? Dit is erg jammer, want het is een gemiste kans. Een gemiste kans om anderen enthousiast te maken voor jouw verhaal, hen te inspireren en tot actie te bewegen.

Iedere keer dat je voor een groep staat heb je de kans om de wereld te veranderen, hoe klein deze verandering ook is. Als inspirerende spreker kun je jouw publiek tot verandering bewegen, door hen te enthousiasmeren en te inspireren. En geïnspireerde mensen kunnen de wereld verzetten.

Aanmelden kan via deze site.