De workshop is op 21 september. (Foto: Ondernemersplein Almere)
De workshop is op 21 september. (Foto: Ondernemersplein Almere)

Workshop Groeipotentieel

Training workshop

95 procent van de Nederlandse start-ups groeit inconsistent. 

Daarmee ontwikkelen ze zich minder snel dan mogelijk. Dat is een van de inzichten uit het Start-up Development Report 2021. Er zou meer aandacht moeten liggen op alle aspecten van de bedrijfsvoering: de klantrelatie, de productontwikkeling, het businessmodel en de ontwikkeling van het team.

Horizon wil als een van de negen regionale ontwikkelingsmaatschappijen (ROM’s) in Nederland hier wat aan gaan doen. Ze zetten zich samen met de andere ROM’s in met een gemeenschappelijke, landelijke aanpak om de snelheid en de efficiency van de groei van start-ups en bedrijven te bevorderen. Dit doen ze onder andere door samen met GRITD gerichte programma’s aan te bieden die bedrijven een goede eerste start geven in de belangrijke eerste levenfase van het bedrijf. Een van de accountmanagers vanuit Horizon en de eigenaar van GRIDT nemen jullie in deze workshop mee in de inzichten die we de afgelopen tijd bij meer dan 1200 bedrijven hebben opgedaan. Ben jij nieuwsgierig geworden wat dit voor jouw bedrijf/start-up kan betekenen? Meld je dan nu aan voor de workshop op 21 september.

Programma
17.00 uur Inloop
17.15 uur Start workshop
18.00 uur Vragenronde
18.15 uur Netwerkborrel
19.00 uur Einde programma

MKB Accountmanager Horizon Flevoland
Mijn naam is Rob Dal, 37 jaar oud en inmiddels 1,5 jaar werkzaam bij Horizon. Als een van drie MKB accountmanagers bij Horizon Flevoland helpen wij bedrijven in Flevoland met financiering, business development en internationalisering. Ik heb 13 jaar in de financiele dienstverlening gewerkt waarna ik zelf ook bij een startup ben gaan werken om een andere weg in te slaan. Inmiddels werk ik met veel plezier bij Horizon Flevoland. Hier begeleid ik o.a. startups in het Investor readiness program. Gedurende dit programma werk je aan jouw businesscase waardoor jouw financieringsaanvraag kansrijker wordt.

Gijs van de Molengraft is mede-oprichter en aandeelhouder van Gritd. Samen met zijn collega’s is hij op een missie om het aantal start-ups dat doorgroeit tot scale-up te vergroten. Hij adviseerde en financierde 100-en technologische start-ups in Nederland. Gritd is verbonden aan veel incubatie en acceleratie programma’s, zoals Fastlane, Business Innovation Program Food en Investor Readiness Program

Meer informatie en aanmelden kan via deze link.