Leo Lancker (r) en Marcel Godijn (l), voor het pand van LanckerWolters op bedrijventerrein Gooise kant (Foto: aangeleverd)
Leo Lancker (r) en Marcel Godijn (l), voor het pand van LanckerWolters op bedrijventerrein Gooise kant (Foto: aangeleverd)

LanckerWolters beveiliging & ict: Technische beveiligingspartner SBBA

Partnernieuws

LanckerWolters, gevestigd op bedrijventerrein Gooise kant, is de technische beveiligingspartner van de SBBA en zij hebben ervoor gezorgd dat we naast een volwaardig camerasysteem in openbare ruimtes, ook een nieuwe toezicht ruimte hebben; in de Voetnoot in Almere Centrum. 

Leo Lancker begon in 1981 met zijn beveiligingsbedrijf ‘Lancker Signaal Techniek’ in Hilversum en verhuisde via Bussum uiteindelijk in 1995 naar het huidige pand op de Gooise kant. Wim Wolters startte in Culemborg zijn bedrijf ‘Wolters Beveiliging’ en door jarenlange samenwerking was de fusie in 2007 een logisch gevolg. Wim Wolters geniet sinds september 2021 van zijn pensioen en Leo wordt nu terzijde gestaan door Marcel Godijn; nu 30 jaar bij het bedrijf en inmiddels rechterhand van Leo Lancker. Lancker – Wolters heeft zich gespecialiseerd in het beheer van alle technische facetten van beveiliging: camera – en alarmsystemen, toegangsbeheer, branddetectie, bouwkundige beveiliging en nog veel meer.

Meedenken

Doordat LanckerWolters al deelnemer was aan het collectief van de SBBA was het contact snel gelegd. LanckerWolters is in eerste instantie een landelijke speler, maar stak graag de nek uit om ook voor het Almeerse iets te kunnen betekenen. Na intensieve gesprekken bleek dat zij konden voldoen aan de steeds grotere behoefte van technische beveiliging en ze dachten bovendien actief met ons mee. In eerste instantie was het de bedoeling alleen de hardware te gaan leveren, maar het werd gaandeweg het traject steeds duidelijker dat de software onlosmakelijk met de hele operatie was verbonden. 

De verhuizing naar de nieuwe toezichtruimte werd zomer 2022 een feit. Alle apparatuur is eigendom van de SBBA; LanckerWolters zorgt voor technische ondersteuning en onderhoud. Wij zijn er erg blij mee.

Heeft u vragen of wenst u informatie over de SBBA?
Neem dan contact op via 036-54 98 476
of bestuur@sbbalmere.nl

Afbeelding