Het Summer Break Event vindt plaats op 8 juli aanstaande.
Het Summer Break Event vindt plaats op 8 juli aanstaande.

VBA Business summerbreak party op 8 juli

Partnernieuws

De VBA Business summerbreak party vindt dit jaar plaats op 8 juli. De Vereniging Bedrijfskring Almere nodigt haar leden én alle andere Almeerse ondernemers uit om zich aan te melden voor het event. 

Bespreek je vakantieplannen, vier feest, daag jezelf sportief uit, eet lekker mee, borrel en dans!

Traditiegetrouw starten we met het beachvolleybaltoernooi waarna we ons langzaam richting de BBQ begeven alwaar een DJ ons muzikaal bijstaat. Doel van dit samenzijn is om zonder zakelijk karakter, op slippers, ondernemers nog één keer bij elkaar te brengen voordat de meesten van hun vakantie gaan genieten. Met elkaar vakantieplannen delen en gezellig netwerken. 

Het Summerbreak Event staat gepland op:

  • vrijdag 8 juli 2022 bij Sun Runners aan het strand

Vorig jaar kwam team Rabobank als winnaar uit de bus en we zijn natuurlijk razend benieuwd met wie de wisselbeker dit mee naar huis gaat!

Net als voorgaande jaren zijn andere businessclubs, verenigingen en netwerkgroepen uit Almere van harte welkom om met hun leden aan te sluiten bij onze VBA Summerbreak. Ons doel is om op deze manier met een groter en meer gemêleerd gezelschap Almeerse ondernemers, managers en relaties kennis te maken. Dus onderneem jij in Almere? Meld je dan gerust een eigen team aan voor het beachvolleybaltoernooi of schuif gezellig aan tijdens de BBQ!

Je kunt een team opgeven of je gewoon individueel inschrijven, klik dan hier, je wordt dan ingedeeld. Wil je je opgeven met een compleet team? Neem dan even contact met ons op via info@vba-almere.nl of 036 – 5338393

Planning

De VBA Summerbreak Party trapt af om 16.00 uur met de eerste wedstrijd van het volleybaltoernooi. Vanaf 15.30 uur kun je inlopen en je teamleden opzoeken. Doe je niet mee met het volleybaltoernooi maar wil je wel je mede VBA-leden en hun gasten aanmoedigen? Dat kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom om te supporten!

De BBQs zijn om 18.00 uur warm en de eerste heerlijke gerechten worden geroosterd! Heb je je dieetwensen nog niet aan ons doorgegeven? Doe dit dan alsnog, dan gaan we proberen daar rekening mee te houden.

Einde 24.00 uur

Deelnemen:BBQ en Summerparty

VBA LEDEN: 

BBQ - € 27,50 per persoon inclusief welkomstdrankjes

Beachvolleybal toernooi€ 17,50 per persoon inclusief verfrissende drankjes en gezonde hapjes

NIET LEDEN: € 32,50,- per persoon inclusief welkomstdrankjes

Beachvolleybal toernooi€ 22,50 per persoon

Vrijwilligers van de VBA - Deze krijgen jullie van ons als dank voor jullie wederom tomeloze inzet van het afgelopen jaar!

Locatie & parkeren

Locatie: Sun Runners, Ijmeerdijk 20

Voldoende gratis parkeergelegenheid