Ivar Dirkmaat. (Foto: Marco ter Beek)
Ivar Dirkmaat. (Foto: Marco ter Beek)

De SNS is altijd dichtbij

Column

Uit recent onderzoek van RTL Nieuws blijkt dat er steeds minder bankkantoren te vinden zijn. Het begin van deze eeuw waren er nog 6.100 bankkantoren in Nederland en nu zijn dat er nog 420. Het aantal is dus met 93% gedaald, aldus RTL Nieuws.

Frappant is dat SNS, dat aanzienlijk kleiner is dan ABN Amro, ING en Rabobank, verreweg de meeste bankkantoren heeft: ruim 200. De bank zegt dichtbij klanten te willen zitten, voor persoonlijk contact. SNS wil ook aan het flinke kantorennetwerk vasthouden. “Er zijn genoeg klanten die in de kantoren komen.”

Uit eigen onderzoek blijkt ook dat klanten het nog steeds erg prettig vinden om langs te kunnen komen en fysiek contact kunnen hebben met een adviseur. 

Wij staan achter deze keus en hebben recent tegen de stroming in een nieuwe winkel geopend in Almere Haven. Wij noemen onze kantoren ‘winkels’ omdat het voor ons belangrijk is dat iedereen binnen kan lopen. Laagdrempelig voor alle financiële vraagstukken.

Of dit nu gaat om een betaal of spaarrekening, de risico’s indekken middels passende verzekeringen of dat u wilt beleggen of op een andere manier vermogen wilt opbouwen voor uw pensioen of iets anders. Wellicht wilt u een woning kopen, verbouwen of verduurzamen of wilt u een bedrijfspand financieren. U bent bij ons voor alle vragen welkom en wij onderscheiden ons niet alleen door onze winkels en bereikbaarheid.

Wist u dat als u ons belt u direct en zonder keuzemenu een collega uit onze winkel aan de telefoon krijgt, dit maakt ons persoonlijk.

Wist u dat het advies dat gegeven wordt met gemiddeld een 9,7 is beoordeeld, dat maakt ons professioneel.

Wist u dat wij niet alleen producten van de SNS aanbieden, maar ook voor bijvoorbeeld hypotheken van AEGON, ASR, BLG, ASN, Nationale Nederlanden, NIBC Direct en Lloyds ook bij ons terecht kan, dat maakt ons transparant en onafhankelijk.

Wij bouwen graag een warme band op met al onze relaties en zullen er alles aan doen om deze banden te behouden en versterken.

In tijden van onzekerheid is het fijn dat wij altijd bij u om de hoek zitten en u met al uw vragen kunt binnenlopen of even kunt bellen met 030-6333000 voor het plannen van een afspraak.

Ivar Dirkmaat
Franchisenemer SNS Almere

Naast franchisenemer van de SNS in Almere is Ivar Dirkmaat tevens gecertificeerd Financieel Planner (FFP/CFP), Erkend Hypothecair planner (NVHP & SEH) en Echtscheidingsspecialist (RFEA).

Ivar.Dirkmaat@sns.nl
036-3030065

Of kom langs op:
De Diagonaal 195 – Almere Stad
Noordeinde 190 - Almere Buiten
Kruisstraat 70 – Almere Haven