Remco Breet. (Foto: Marco ter Beek).
Remco Breet. (Foto: Marco ter Beek).

Nieuwe kansen

Column

Nieuwe ronde, nieuwe kansen, nieuwe samenwerkingen en nieuwe uitdagingen. Een nieuw jaar gaat eigenlijk altijd gepaard met nieuwe dingen en goede voornemens. 

Wist je bijvoorbeeld dat januari is al jaren de maand dat de meeste mensen starten met een nieuwe baan? Wij zagen dit ook dit jaar weer bij onze studenten en uitzendkrachten terug. Een mooi moment voor wat anders; bijvoorbeeld de stap naar een studie-gerelateerde bijbaan. 

Eind januari begint voor een grote groep studenten ook een (nieuwe) stageperiode. Wij mogen ook de komende periode weer 2 super leuke stagiaires aan ons team toevoegen. 

Ook in 2023 werken wij weer aan het uitbreiden en verbeteren van onze samenwerkingen met de Flevolandse onderwijsinstanties, steunen we JINC door het geven van meerdere sollicitatietrainingen, gaan we VMBO leerlingen tijdens Almere On Stage vertellen over ons beroep en wie weet waar we nog meer kunnen helpen dit jaar.

Maar misschien wel de spannendste, verrassendste en unieke samenwerking voor ons in 2023 zijn we begin dit jaar gestart samen met Almere City FC; namelijk Almere City Jobs. Een nieuw uitzendbureau in Flevoland waarmee we een grote groep bedrijven kunnen helpen aan personeel en waar we werkzoekende gaan helpen aan een nieuwe werkplek. De afgelopen maanden hebben we samen met Almere City FC hard gewerkt om invulling te geven aan het nieuwe merk en het bouwen van de website www.almerecityjobs.nl. Wij vinden dat dit aardig goed gelukt is. 

Wij zijn benieuwd wat 2023 ons nog meer voor nieuws, spannends en moois gaat brengen. 

Remco Breet
Eigenaar Recruit a Student Almere