Remco Breet. (Foto: Marco ter Beek)
Remco Breet. (Foto: Marco ter Beek)

Werken op grote hoogte

Column

Groei brengt meestal veel verandering met zich mee. Binnen een bedrijf kan groei op veel verschillende manieren. Medewerkers die een persoonlijke groei doormaken, groei van het aantal medewerkers, groei in omzet en/of winst, stagiaires die groeien in hun ontwikkeling en in ons geval ook het groeien uit ons huidige kantoor. Met veel trots en plezier kunnen wij daarom mededelen dat we komende maand gaan verhuizen naar de 28e etage van het WTC gebouw in Almere.

In mijn vorige column schreef ik over dat wij het, als Recruit a Student, erg belangrijk vinden om zoveel mogelijk stagiairs en uitzendkrachten op een zo goed mogelijke manier te kunnen helpen en begeleiden. Ook wij groeien op verschillende manieren; we werken niet alleen in Flevoland maar inmiddels ook in Apeldoorn, Enschede, Venlo en Zwolle. Wij geloven er stellig in dat een goede samenwerking binnen ons team en ons team de ruimte geven om te brainstormen leidt tot grote successen.

Bovenstaande betekent maar één ding: we worden te groot voor ons huidige kantoor dus tijd voor verandering! Een verandering is voor veel medewerkers altijd even wennen; ineens moeten bepaalde werkzaamheden op een andere manier of andere plek uitgevoerd worden, iets wat niet altijd even makkelijk is. Toch heeft ons hele team ontzettend veel zin in de verhuizing, misschien komt dat wel doordat alle medewerkers mee hebben gedacht over de indeling van dit té gekke en unieke kantoor. In de top 5 musthaves voor onze nieuwe werkplek kwam van alles voorbij; een tafeltennistafel, koffiezetapparaat, plek om te brainstormen, vergaderzalen, een gezellige lunchplek en een social media ‘hoekje’. Echter kwam naar voren dat eigenlijk maar één ding telt: een inspirerende werkplek waar de gezelligheid en het harde werken, wat ons team kenmerkt, voortgezet kan worden!

Het nieuwe kantoor biedt enorm veel kansen en mogelijkheden, zo kunnen wij onze opdrachtgevers nóg beter helpen en natuurlijk zoveel mogelijk toffe (bij)banen voor onze studenten vinden. Bent u benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Loop dan vooral eens binnen voor een kopje koffie, wellicht kunnen we iets moois voor elkaar betekenen!

Remco Breet
Recruit a Student Almere, Apeldoorn en Zwolle