Yvette de Bake. (Foto: Marco ter Beek)
Yvette de Bake. (Foto: Marco ter Beek)

Ode aan Flynth

Column

Ik vertrek! Nee niet naar een ander land voor een nieuwe start, gewoon voor een logisch vervolg van mijn carrière. Ik heb de afgelopen 10 jaar met heel veel plezier voor Flynth mogen werken. De grote variatie aan cliënten die Flynth rijk is hebben mij dagelijks uitgedaagd. De professionals binnen onze organisatie hebben gezorgd dat ik mij als een vis in het water heb gevoeld. Alvorens ik vooruitblik, een ode aan de afgelopen 10 jaar.

Wij waren in 2010 nog één van de kantoren in Almere. In 2011 kwamen we met de fusie tussen Flynth en GIBO Groep met stip op nummer 1. De organisaties die beide hun oorsprong vonden in de agrarische dienstverlening, hebben met deze samenwerking gezorgd voor een organisatie met landelijke dekking die haar direct op de ranglijst van grootste dienstverlener voor MKB Nederland heeft geplaatst en nog steeds is zij het nummer 6 accountantskantoor op de landelijke ranglijst.

Het kantoor in Almere had een bijzondere positie omdat beide kantoren in Almere waren vertegenwoordigd, nergens in Nederland was dit geval. Ons Almere is daarmee het enige echte fusiekantoor. Wij genieten hier van de beide bloedgroepen. Het kantoor, toen nog aangestuurd door André Buijsman, heeft zich op de Almeerse kaart gezet. In 2015 mocht ik van hem de scepter overnemen en hebben we een geweldig feest gevierd in de tuin van ons kantoor aan de Randstad 22-169. De slogan die ik toen koos past me nog steeds: “Love what you are doing”.

Trots

We zijn in de jaren enorme gegroeid, dat heeft geleid tot het besluit om te verhuizen. In 2019 maakten we de stap om van de Randstad te verhuizen (van 300m2 naar 600m2) naar ons geweldige pand aan de Rooseveltweg 15. Wat ben ik daar trots op. De opening was spectaculair, met dank aan Niek Boes die met zijn vocale show een nieuwe toekomst inluidde. Een toekomst waarin flexibel werken en elkaar ontmoeten centraal zou staan, klaar voor de toekomst. Hier hebben we genoten van o.a. huiskamerlunches, ontmoetingen met cliënten, bijeenkomsten van de Flevolandse Zakenvrouwen, kortom een bruisend kantoor in het Hart van Almere.

Ik ben onwijs trots op wat we hebben bereikt! Op ons team in Almere van betrokken professionals met allemaal een geheel eigen identiteit, vol lof en dankbaarheid voor alle inzet en persoonlijke ontwikkeling die eenieder mij heeft gegund verlaat ik de haven op naar een nieuw avontuur. En wens ik mijn collega’s in Almere veel werkplezier “Love what you are doing”. Tot weerziens… Flynth, Het beste advies dat ik je kan geven!

Yvette de Bake

Afbeelding