Diks Autoverhuur helpt Almeerse ondernemers met duurzame oplossingen. (Foto: aangeleverd)
Diks Autoverhuur helpt Almeerse ondernemers met duurzame oplossingen. (Foto: aangeleverd) Karssing

Diks Autoverhuur: ‘Heel zakelijk Almere weet ons te vinden’

Bedrijfsprofiel

Persoonlijk contact en klantvriendelijkheid. Dat zijn de twee belangrijkste kenmerken van Diks Autoverhuur. Inmiddels is Diks ook in Almere al ruim tien jaar een begrip. En terecht, aldus Alain van Dijk, manager kwaliteit & innovatie bij Diks Autoverhuur. “Almere is een echte ondernemersstad, een stad die bovendien centraal in Nederland ligt. Vandaar dat zakelijk Almere ons steeds weer weet te vinden voor al hun transport-vraagstukken.”

Al sinds 2013 is Diks Autoverhuur gevestigd aan de Markerkant in Almere. Afgelopen jaar onderging de Almeerse vestiging een grondige verbouwing, waardoor de locatie nu tiptop op orde is. “We vinden het belangrijk dat onze vestiging bij onze dienstverlening past,” aldus Van Dijk. “Dat betekent dat deze upgrade ervoor zorgt dat mensen hier binnenkomen in een service-gericht kantoor, dat aan alle moderne wensen voldoet.”

Real-time beschikbaarheid
Ook de de website van Diks Almere onderging een modernisering. Het is nu mogelijk om reserveren nog makkelijker is dankzij realtime beschikbaarheid en een digitaal boekingsproces. “Het voordeel van Almere is dat we hier een flink wagenpark direct ter beschikking hebben staan. Als er haast is, is een voertuig zo geregeld”

“Geen rompslomp en geen verrassingen”

Ruim 1300 wagens
De autoverhuur is met name ook voor bedrijven en ondernemers interessant. “Heel zakelijk Almere weet ons al te vinden. We merken ook dat klanten die vanuit Amsterdam naar Almere verhuizen, nu ook bij Diks Almere terecht komen. Vaak wordt ons wagenpark ingezet als tijdelijk vervangend vervoer voordat hun eigen bestelde lease auto’s afgeleverd worden. Of we zorgen voor vervangend vervoer bij schade en/of onderhoud. Onze vloot bestaat inmiddels uit 1300 voertuigen. Van personenwagens tot verhuisbusjes, maar ook bestel- en vrachtwagens, luxe personenbussen voor de vakantie en koelwagens voor evenementen. Elke ondernemer met een vraag, helpen wij. We hebben altijd genoeg keus op voorraad.”

“Een auto huren is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam”


Alain van Dijk. (Foto: Fred Rotgans) 

Voordelig én duurzaam
Het grote voordeel van het gebruik maken van autoverhuur is tweeledig, aldus van Dijk. “Het is onze missie om mensen op weg te helpen in passend vervoer. Daarmee zorgen we samen voor een fijne, leefbare en bereikbare buurt. Wij geloven namelijk in de kracht van huren en delen. Want huren en delen scheelt niet alleen in de portemonnee. Het is beter voor het milieu en het zorgt voor minder auto’s in het straatbeeld.”

Klantvriendelijke betrokkenheid
Van Dijk geeft aan blij te zijn met de vernieuwde locatie, maar nog meer benadrukt hij het belang van de kwaliteit die Diks Autoverhuur levert. “We zijn betrouwbaar, dat is misschien wel het belangrijkste kenmerk van ons bedrijf. Mensen weten dat we ze nooit laten staan, we helpen altijd mee en denken altijd mee. Bovendien zijn onze prijzen helder. Geen verrassingen achteraf, maar juist duidelijk van te voren aangegeven. Dat werkt voor iedereen prettig. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid staan bij ons altijd voorop, en dat geldt voor iedere medewerker van ons. ”

Diks Autoverhuur is zeven dagen per week geopend: 
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30
Zaterdag van 8.00 tot 14.30
Zondag van 9.00 tot 12.00

Contactgegevens: 
Diks Autoverhuur Almere
Markerkant 1504
1314 AW Almere

T: 036 7630660
M: almere@diks.net
W: www.diks.net/vestigingen/almere/