Het kantoor van Rabobank Grote Markt is verbouwd. (Foto: aangeleverd)
Het kantoor van Rabobank Grote Markt is verbouwd. (Foto: aangeleverd)

Rabobank kantoor Grote Markt Almere vernieuwd

Bedrijfsprofiel

De verbouwing van het Rabobank kantoor aan de Grote Markt in Stad is eind oktober afgerond. Het kantoor heeft een complete nieuwe look & feel gekregen als één van de eerste kantoren in Nederland. 

De bedoeling van de nieuwe look & feel van het kantoor is dat de klant een open ontvangst ervaart. Wouter Stevens, directeur van de coöperatieve Rabobank, zegt hierover: “Om dit gevoel te vergroten is de ontvangstplek zo ingericht dat het klanten uitnodigt gebruik te maken van smart media. Dit kan op eigen apparaten of op de apparaten van de Rabobank. Natuurlijk hebben we medewerkers beschikbaar om hierbij te helpen.”

Vergaderruimtes

Hij geeft aan dat er bij de herinrichting gestreefd is naar een transparante en ruimtelijke beleving. Ook de vergaderruimtes en spreekkamers zijn hierop ingericht en stralen dezelfde huiselijke sfeer uit. Natuurlijk is Rabobank als merk door de gehele locatie verweven. “De coöperatieve sfeer van Rabobank zie je terug, maar ook elementen die betrekking hebben op herkenbare activiteiten van de bank in Almere en de regio”, aldus Wouter. “Het is voor mij een fijn kantoor om klanten te kunnen helpen bij het regelen van hun bankzaken, zeker nu we zijn voorzien van de nieuwe smart mediamogelijkheden” vertelt Elsbeth, medewerker Dagelijkse Bankzaken van het kantoor in Almere. 

Openstelling 

Het kantoor aan de Grote Markt 2 is geopend op maandag van 13.00 tot 17.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. De vaste gezichten Elsbeth, Marjon en Miranda helpen graag bij het regelen van bankzaken.