Eigenaar Ben Bos (rechts) met één van zijn medewerkers. (Foto: Almere Zaken)
Eigenaar Ben Bos (rechts) met één van zijn medewerkers. (Foto: Almere Zaken)

‘Wij staan al klaar om uw kerstpakket samen te stellen’

Bedrijfsprofiel

Wie Beesha zegt, zegt shampoobars. En wie Beesha zegt, zegt ook Almere. Dit jaar werd het bedrijf door de gemeente Almere verkozen tot starter van het Jaar. Het leverde het bedrijf niet alleen een grotere naamsbekendheid op, maar ook een grote stap in het leveren van duurzame cosmeticaproducten aan andere bedrijven. 

“Natuurlijk blijven we ook aan particulieren leveren,” vertelt eigenaar Ben Bos. “Maar daarnaast hebben we ook voor ondernemers interessante mogelijkheden.” Het belangrijkste zijn misschien wel de geschenkpakketten, waarbij een pakket met verschillende producten samengesteld wordt voor bijvoorbeeld een kerstpakket, een relatiegeschenk of een cadeaupakket voor een bedrijfsjubileum. “Het is nu pas april, maar het is zeker niet te vroeg om al na te denken over het kerstpakket. Bedrijven zijn bij ons van harte welkom om langs te komen en te kijken wat we voor ze kunnen samenstellen.”

Uitbreiding assortiment

Voordeel hierbij is dat Beesha hun assortiment de laatste tijd flink heeft uitgebreid. Waar het bedrijf ooit begon met uitsluitend shampoo bars en conditioners, zijn daar in de loop van de tijd ook natuurlijke deodoranten, handcrèmes, lippenbalsems, gezichtsmaskers en body butters bijgekomen. “En we hebben nu ook kleine proefpakketjes, met daarin verschillende producten. Allemaal ontwikkeld en gefabriceerd in Almere. Geschenkpakketten kunnen ook zelf samengesteld worden, zodat je als ondernemer precies dat pakket van je keuze kan selecteren.”

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om eens bij ons te komen kijken? Dat kan, wij denken graag met u mee.

Beesha 
Xenonstraat 160 
1362 GH Almere
Tel: 088 242 1920
www.beesha nl 
contact@beesha.nl

Over Beesha en The Soaping Company: 

Beesha is in 2019 gelanceerd door Ben Bos. Van daaruit is later ook The Soaping Company ontstaan, een overkoepelende onderneming op het gebied van duurzame cosmetica. Bos vertelt: ”Naast Beesha, ons eigen label, kunnen we via The Soaping Company ook White Label producten en Private Label producten voor derden ontwikkelen. White labels, waarmee andere ondernemingen gebruik kunnen maken van onze al bestaande producten en Private labels waarbij we zelfs een geheel eigen receptuur voor de klant kunnen ontwikkelen.

Beesha heeft diverse geschenkpakketten. (Foto: Almere Zaken)