Een mooi en gastvrije locatie om (samen) te werken aan de Grote Markt. (Foto: Fred Rotgans)
Een mooi en gastvrije locatie om (samen) te werken aan de Grote Markt. (Foto: Fred Rotgans)

het event atelier: werken en meeten

Bedrijfsprofiel

Sinds dit jaar is het mogelijk om in hartje centrum van Almere een ruimte te boeken om te flexwerken, vergaderen of om te gebruiken voor bijeenkomsten De prachtige locatie van het event atelier aan de Grote Markt inspireert niet alleen de ondernemersgeest, maar eigenaresse Samira Salman zorgt er ook voor dat al haar bezoekers in de watten worden gelegd. Een hele dag flexwerken kan al vanaf 20,- euro (excl. btw) per dag. En speciaal voor de lezers van Almere Zaken kunt u een vergaderruimte de eerste keer met een fikse korting huren.

Op de Grote Markt 109, midden in het stadscentrum van Almere en goed bereikbaar per openbaar vervoer, bevindt zich het event atelier. Het nieuwe werken staat hier centraal. Geen witte muren en saaie vloerbedekking, maar kleur, warmte en goede koffie. De locatie heeft tien flexplekken, voor bijvoorbeeld Zzp’ers of thuiswerkers die het huis willen ontvluchten. Daarnaast zijn er twee schitterende vergader- of co-work spaces, voor maximaal 10 personen. Eén van de ruimtes bevat zelfs een grote krijtmuur, ideaal voor een dag brainstormen met collega’s. In de toekomst zullen er ook events en kleinschalige bijeenkomsten worden georganiseerd.

Tarieven van het event atelier 

Vergaderruimte:
Hele dag 300,- (excl. btw)
Dagdeel 175,- (exl. btw)

Flexplek: 
Vanaf 20,- (excl. btw)
Er zijn tien flexplekken per dag beschikbaar.

Alle tarieven zijn inclusief het gebruik van de gehele ruimte, gratis koffie, heerlijke thee en een extraatje voor de gasten. De wifi werkt optimaal.

Speciaal voor lezers van Almere Zaken is de eerste boeking voor een hele dag 200,- (ex. btw)

Vermeld bij uw aanvraag (telefonisch of via de site) dat u via Almere Zaken bij het event atelier bent uitgekomen.

het event atelier
Grote Markt 109
1315JC Almere
Tel: 036- 2070 103

almere@heteventatelier.nl

Of klik hier voor meer informatie.