Marlies Lubbes (rechts) van Sprankl Reclame. (Foto: aangeleverd)
Marlies Lubbes (rechts) van Sprankl Reclame. (Foto: aangeleverd)

Sprankl Reclame: ‘Wij maken merken zichtbaar’

Bedrijfsprofiel

Wie door Almere loopt, ziet vaak de meest mooie reclame-uitingen. Gevelreclames, lichtreclames of volledig gewrapte auto’s. Wat nog niet iedereen weet, is dat achter veel van deze reclame-uitingen een Almeers bedrijf schuil gaat. Sprankl Reclame aan de Antennestraat is het brein achter vele reclames, en zorgt niet alleen voorde ideeën, maar ook voor de volledige uitvoering hiervan. Marlies Lubbes is de eigenaar van Sprankl Reclame en vertelt wat haar bedrijf allemaal kan betekenen voor Almeerse ondernemers. 


Sprankl Reclame mag dan een vrij nieuwe naam zijn in Almere, het bedrijf kent al een jarenlange geschiedenis in Almere. Voorheen bekend als Beedesign Reclame, maar in mei van dit jaar onderging het bedrijf een naamsverandering naar Sprankl Reclame. Dit heeft alles te maken met de overname in 2019 door de nieuwe eigenaar Marlies Lubbes. Geen onbekende in het vak, want al ruim twintig jaar is ze werkzaam in de reclamewereld. “Toen de kans kwam om Beedesign over te nemen, greep ik die direct aan. Ik had op dat moment al Sprankl in Lelystad. Het was dus logisch om dezelfdenaam ook in Almere te gaan voeren. Sprankl Reclamestaat voor alle mogelijke reclame-uitingen met maar één doel: zorgen dat uw bedrijf kan sprankelen.”

Nieuwe naam, vertrouwd en persoonlijk Almeerse ondernemers

De diensten die Sprankl Reclame aanbiedt zijn divers, net als hun klantenkring. Het bedrijf kan ingezet worden voor lichtreclame, gevelbelettering, autoreclame of het volledig wrappen van auto’s. Lubbes vult aan: “Maar we maken bijvoorbeeld ook fotowanden in kantoren, vlaggen, bewegwijzering, reclamezuilen, alles is mogelijk. Zo hebben we voor Almere City FC het verzorgd, hebben we bij Voiceworks binnenshuis bewegwijzeringgemaakt in coronatijd, een regenboogzebrapad gemaakt in Bataviastad, de auto’s van Van der Linden Makeaardij compleet gewrapt en het exterieur en interieur van Ellerman Optiek gemonteerd. We zijn lokaal dus al behoorlijk bekend en actief.” 

Ontwerp en uitvoering

Wat het geheim is van het succes van Sprankl Reclame is volgens Marlies Lubbes eenvoudig aan te geven. “We zijn zowel full service als flexibel. Dat betekent dat we altijd meedenken met de klant. De klant komt bij ons met een idee, of soms helemaal nog geen idee, behalve dat ze iets willen doen. Wij gaan dan brainstormen, nadenken met elkaar. Daar komen verschillende opties van ontwerpen uit, waaruit de klant kan kiezen. Vervolgens verzorgen wij ook de uitvoering hiervan. Grote voordeel hiervan is dat de kwaliteit hoog blijft.” 

We kunnen ontzettend snel schakelen

Jong en flexibel

Ook de flexibiliteit is een kernwaarde van Sprankl Reclame. “We zijn een jong bedrijf, dynamisch en ontzettend flexibel. We kunnen snel schakelen, dat is voor ons vanzelfsprekend. Omdat we een jong team zijn met zowel medewerkers in loondienst als losse krachten, is er heel veel mogelijk. Maar wel altijd met hetzelfde doel voorogen: de kwaliteit zo hoog houden dat onze klanten altijd100% tevreden zijn. En dan maakt het bij ons niet uit of het om een multinational gaat of om een eenmanszaak, iedere klant is even belangrijk. Al moet ik wel eerlijk zeggen dat ik extra geniet als we lokale opdrachten doen. Niets is zo leuk als je eigen werk terug zien in Almere.” 

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Dat kan, onze deur staat altijd open om te brainstormen, ook in het geval van spoed. Neem gerust contact op via:

Sprankl Reclame
Antennestraat 4
1322 AB Almere
Telefoon: 036 – 536 40 20
Email: info@spranklreclame.nl
www.spranklreclame.nl