Afbeelding
AlmereZaken

Hafkamp Groenenwegen breidt uit

Bedrijfsprofiel

Almere Gerechtsdeurwaarders sluit op 31 december 2020 na 30 jaar haar deuren en draagt een groot deel van haar dossierbestand over aan Hafkamp Groenewegen gerechtsdeurwaarders te Amsterdam. Voor directeur en gerechtsdeurwaarder Jacco van Lunteren van Almere Gerechtsdeurwaarders was een waarborg voor een goede doorbehandeling van lopende dossiers essentieel. 

In collegakantoor Hafkamp Groenewegen gerechts-deurwaarders te Amsterdam heeft Jacco van Lunteren een samenwerkingspartner gevonden die de kwaliteit, slagkracht, samenwerking en wijze van communiceren biedt die zijn klanten gedurende al die jaren van Almere Gerechtsdeurwaarders hebben mogen ervaren. Mark Hafkamp, algemeen directeur van Hafkamp Groene-wegen, is blij met de uitkomst van de gesprekken die hij samen met zijn mede-directeur Hans Groenewegen heeft gevoerd in het kader van voortzetting van de behandeling van de dossiers uit Almere.

Vertrouwen van opdrachtgevers

Enkele opdrachtgevers, waaronder het Centraal Justi-tieel Incassobureau (CJIB), de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en zelfs opdrachtgevers uit Curaçao hebben inmiddels positief gereageerd op de overdracht van hun dossiers. Voor de advocatuur uit de provincie Flevoland verzorgt Hafkamp Groenewegen al enkele weken het ambtelijk werk dat voorheen door Almere Gerechtsdeurwaarders voor hen werd uitgevoerd.

Over Hafkamp Groenewegen

Vanuit vestigingen in Amsterdam, Bergen op Zoom en Venlo biedt Hafkamp Groenewegen in het gehele land incasso- en deurwaardersdiensten aan. Het Amsterdamse kantoor is al enkele jaren dagelijks actief in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland en is derhalve uitstekend bekend met het gebied waarin Almere Gerechtsdeurwaarders jarenlang op succesvolle wijze vorderingen heeft geïncasseerd voor het lokale bedrijfsleven. Dankzij de vestigingen in Bergen op Zoom en Venlo wordt het werkgebied waarin Almere Gerechtsdeurwaarders voorheen zelf actief was een stuk vergroot.

Transparante dienstverlening

Betrokkenheid, rechtvaardigheid en eerlijkheid vormen de basis van de transparante dienstverlening die Haf-kamp Groenewegen haar klanten biedt. Hafkamp Groenewegen opereert koersvast in een samenleving waarin (gezonde) schulden onderdeel zijn van het dagelijkse leven en een goed functionerende maatschappij. Een juiste en respectvolle aanpak van de schulden-problematiek is cruciaal voor stabiele relaties en een duurzaam voortbestaan, aldus Mark Hafkamp.

Doortastend en gedreven

In de aanpak is de organisatie doortastend en gedreven en altijd onbevooroordeeld. Iedere situatie is uniek. Voor ieder traject moet een oplossing zijn. Snel advies en duidelijkheid over de kansen op succes-vol verhaal van de vordering, dat is wat de klanten van Hafkamp Groenewegen mogen verwachten. Huis-bezoeken en interventie van ons klant contact center helpen daar enorm bij.

Betrokken bij rechtvaardigheid

Volgens Mark Hafkamp moet iedereen eerlijk en rechtvaardig geholpen worden en kan door het juiste te doen ook iedereen in zijn waarde worden gelaten. Dat maakt het kantoor betrokken bij rechtvaardigheid. Bij Hafkamp Groenewegen ligt de focus op oplossingen zonder tussenkomst van de rechter. Een enthousiast team van incassospecialisten handelt volgens de norm voor maatschappelijk betrokken incasseren.

Bent u nieuwsgierig naar de wijze waarop wij uw organisatie kunnen ontzorgen? Ga dan naar www.hafkamp.nl of stuur een mail naar relatiebeheer@hafkamp.nl